اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان وبلوچستان خبر داد

ورود 5 هزار زائر حسینی کشور پاکستان به استان طی یک هفته / زائر سرای امام رضا(ع) موکب مسافران در جنوب شرق است

ورود 5 هزار زائر حسینی کشور پاکستان به استان طی یک هفته /  زائر سرای امام رضا(ع) موکب مسافران در جنوب شرق است
مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان وبلوچستان از ورود پنج هزار زائر حسینی کشور پاکستان طی یک هفته در سیستان وبلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، شور حسینی شیعه و سنی ندارد، هر چه به ایام محرم نزدیکتر می شویم کاروانها بار خودشان را بیشتر بسته و همه زوار آماده حرکت می شوند. در این بازه هر زائر در عالم دیگری سیر می کند عده ای به آن لحظه ای فکر می کنند که وقتی چشم هایشان برای بار اول به حرم امام حسین (ع)  افتاد چه دعایی کنند؟! عده ای اضطراب شیرین زیارت حرم حضرت اباالفضل العباس(ع) را دارند و عده ای به بین الحرمین فکر می کنند.
حجت الاسلام اسماعیل تدینی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه آمار دقیق ورودی زائران حسینی کشور پاکستانی به ایران را پایانه های مرزی در دست دارند، اظهار کرد: زائرانی که وارد می شوند دو گروه هستند گروهی که کاربیمه آنها توسط نماینده شان از قبل انجام شده و گروهی که باید 3الی4 ساعت منتظر بمانند تا کار بیمه آنها انجام شود از همین رو گروه اول به محض ورود به مرز ایران راهی ادامه سفر شده و مابقی به زائر سرای امام رضا(ع) جهت اسکان، پذیرایی واستراحت منتقل می شوند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
, عصرهامون ,
,
, ,

وی با بیان اینکه طی هفته گذشته حدود 5 هزار زائر حسینی کشور پاکستانی وارد زائر سرای امام رضا(ع) شده اند، گفت: مردم سیستان وبلوچستان اعم از شیعه و سنی به زائران پاکستانی به عنوان مهمان نگاه می کنند و نگاه قومیتی به آن ها ندارند به گونه ای که برادران اهل تسنن در کنار برادران دینی تشیع خود در قالب جبهه مردمی اقدام به استقبال، میزبانی و پذیرایی از زائران حسینی به ویژه بعد از عاشورا می کنند.
حجت الاسلام تدینی با اشاره به استقبال خوب مردم استان و همراهی سه نهاد مردمی سپاه پاسداران، اداره اوقاف و آستان قدس رضوی در زمینه استقبال و پذیرایی از زائران حسینی کشور پاکستان افزود: در این زمینه ادارات در آماده سازی زیرساخت ها همکاری داشته و پذیرایی بر عهده نهادهای مردمی است.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: سپاه پاسداران  400 نفر از افراد بسیجی و قرارگاه خاتم الاوصیا را ساماندهی کرده که این افراد اقدام به جمع آوری نذورات مردمی و گروهی هم در امر آشپزی، نظافت، اسکان، ایستگاه صلواتی و کارهای فرهنگی اقدام به ارائه خدمت به زوار حسینی می کنند.
 
,
,
,
,
,
, ,


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خاطر نشان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه، سیستان و بلوچستان را به عنوان موکب شماره یک زائران معرفی کرده است و استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و همدان نیز ملزم به همکاری و همچنین فراهم کردن شرایط لازم برای میزبانی از زائران در منطقه خود هستند.
 گفتنی است زائرسرای امام رضا(ع) زاهدان در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع احداث و امکانات خوبی به منظور پذیرایی و میزبانی از مهمانان پاکستانی به ویژه در ایام محرم و اربعین در آن فراهم شده است.  
انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه