اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توزیع لوازم التحریر و مواد غذایی بین نیازمندان زابل توسط نیروی انتظامی

توزیع لوازم التحریر و مواد غذایی بین نیازمندان زابل توسط نیروی انتظامی
فرمانده انتظامی شهرستان زابل از توزیع لوازم تحریر و مواد غذایی میان نیازمندان شهرستان توسط نیروی انتظامی و بنیاد نیکوکاری دست های مهربان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ غلامرضا نجابت در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: بسته های حمایتی که توسط نیروی انتظامی زابل و بنیاد نیکوکاری دست های مهربان به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تهیه شده بود میان نیازمندان زابل توزیع شد.

وی افزود: نیروی انتظامی زابل علاوه بر ایجاد نظم و انضباط در سطح شهرستان و مقابله با مجرمین اقدام به انجام کارهای انسان دوستانه و خیرخواهانه جهت بهره مندی افراد از خدمات مطلوبتر نیز می کند تا از این طریق بخشی از مشکلات موجود رفع شود.

سرهنگ نجابت تصریح کرد: فقر ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی است بنابراین با کمک و همراهی با یکدیگر می توان بخشی از فقر موجود را کاسته و از این طریق نظم و امنیت را در سطح منطقه افزایش داد.

وی تاکید کرد: بسیاری از خانواده های منطقه توانایی تامین ملزومات مدرسه و مایحتاج فرزندان خود را ندارند بنابراین با تامین بسته های حمایتی و لوازم تحریر دانش آموزان نیازمند به طور کاملا آبرومندانه مشکلات آنان رفع شده تا این دانش آموزان نیز بتوانند در آغاز سال تحصیلی با روی گشاده در مدارس حضور یابند.

فرمانده انتظامی زابل بیان کرد: وقتی خانواده ای نتواند ملزومات مدرسه فرزند خود را تهیه کند این فرزند بازمانده از تحصیل شده و در آینده به دلیل نیافتن شغل مناسب به انواع بزهکاری های اجتماعی روی آورده و زمینه انحطاط خود و جامعه را فراهم می کند.

وی اضافه کرد: جهل و بیسوادی نشات گرفته از فقر آسیب های فراوانی را به بدنه جامعه وارد می کند بنابراین هر کس در حد توان خود باید نسبت به این موضوع حساس و در رفع نیازهای نیازمندان کوشا باشد.

سرهنگ نجابت ادامه داد: اگر به آمار مجرمان توجه شود کم سوادان رقم قابل توجهی از مجرمان را به خود اختصاص داده اند چرا که جهل ریشه بسیاری از مشکلات و بزهکاری ها به شمار می رود.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه