اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

گذشت پدر و مادر شهید از قصاص قاتل

گذشت پدر و مادر شهید از قصاص قاتل
شهید«جواد نیک گو» در اول فروردین 54به دنیا آمد و در سن 20سالگی و در اول فروردین 1374به ضرب چاقو به شهادت می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، شهید دوران ابتدایی را در دبستان ولایت فقیه و راهنمایی را در مدرسه شهید رجایی زاهدان سپری کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ، ,


او با توجه به علاقه زیادی که به فعالیتهای فنی به خصوص مکانیکی داشت پس از اتمام دوره راهنمایی ترک تحصیل کرده و مشغول به کار در کارگاه های مکانیکی زاهدان می شود.

,
,

وی خدمت به مردم را وظیفه خود می دانست و گاهی دیده می شد پس از تعمیر وسیله نقلیه افراد، خود شخصاً وسیله را به منازل مالک برده و تحویل می داد، به خصوص در مواقعی که مالک وسیله دارای نقص فنی، یکی از بانوان می بود حاضر نمی شد خانمها در جلوی مکانیکی منتظر باشند .
شهید جواد نیک گو پس از گذراندن چهار سال کار در کارگاه های مکانیکی زاهدان عازم خدمت سربازی می شود و دوران آموزشی را در پادگان آموزشی شهرستان بیرجند سپری کرده و پس از آن از طریق مشهد به گروهان تایباد و از آنجا به پاسگاه هشتادان منتقل می شود.
14 ماه در پاسگاه نیروی انتظامی این منطقه مشغول به خدمت بود که در پایان اسفندماه سال 1373 به همراه یکی دیگر از سربازان هم خدمتیش که متاهل بود و اتفاقا همسرش هم به ملاقات شوهرش آمده بود مرخصی گرفته و عازم مشهد مقدس می شوند تا از طریق مشهد هرکدام به شهر خودشان بازگردند.
در روز اول فروردین ماه سال 1374 پس از زیارت بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) در خیابان دانشگاه مشهد به همراه دوست و همسر دوستش در حال قدم زدن بودند که تعدادی از اراذل و اوباش به همسر سرباز هم خدمتی شهید نیک گو ناسزا می گویند و مزاحم شان می شوند که شهید با احترام، نهی از منکر می کند و آنان را از این عمل گناه آلود منع می کند که متاسفانه یکی از اوباش با چاقو به وی حمله کرده و ضربه ای شدید به گردن شهید می زند و با چاقویش رگ گردن شهید را می برد .

علیرغم تمام تلاشها برای رساندن وی به بیمارستان اما بر اثر شدن بیرون آمدن خون، قبل از رسیدن به بیمارستان جواد نیک گو به درجه رفیع شهادت نائل می شود.

قاتل شهید دستگیر می شود ولی پس از مدتی پدر و مادر شهید حاضر می شوند از قصاص قاتل فرزندشان گذشت کنند.

شهید نیک گو براساس گفته پدرش اولین شهید امر به معروف و نهی از منکر نیروی انتظامی خراسان رضوی و اولین شهید این فریضتین می باشد.

, .,
,
,
, .,
,
,
,
,
,
,

پدر اولین شهید امر به معروف و نهی از منکر نیروی انتظامی خراسان رضوی گفت:فرزندم پسری با ایمان، با تقوا و دارای تعصب بر روی ناموس بود و به همین دلیل هم جان خد را فدا کرد.
محمدرضا نیک گو در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار عصرهامون در توصیه ای به جوانان افزود: امام حسین (ع) در راه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید و جوانان نیز باید در راستای نهادینه شدن این فریضتین اقدام به فعالیت کنند و نگذارند آنها کمرنگ شوند.

,
, عصرهامون ,

وی بیان کرد: تاکنون اقدامات خوبی از سوی نهادهای دولتی و غیر دولتی در جامعه در راستای نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر در دستور کار قرار گرفته اما نیاز است همگان در این مسیر گام بردارند.

,

وی در خصوص خدمت رسانی دستگاه ها به خانواده شهید نیز گفت: بهترین نوع رفتار و خدمات رسانی از سوی دستگاه ها به خصوص از طرف نیروی انتظامی را شاهد هستیم و این نوع نگاه قابل تقدیر است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه