اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چگونه لیست امید از آقای خاص شورا رودست خورد؛

عملیات ایذایی دبیری/ سهم خواهی و طمع کاری بلای جان لیست امید/ انتخابی که پس لرزه های زیادی برای اصلاح طلبان تبریز خواهد داشت

عملیات ایذایی دبیری/ سهم خواهی و طمع کاری بلای جان لیست امید/ انتخابی که پس لرزه های زیادی برای اصلاح طلبان تبریز خواهد داشت
بدون تردید شهرام دبیری را با همه حرف و حدیث های موجود باید آقای خاص شورای شهر تبریز دانست که در این سه دوره چه زمانی که اکثریت با اصلاح طلبان بوده و چه زمانی که با طرف مقابل توانسته نقش آفرینی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، شورای شهر تبریز 2 ماه تمام جلسات شبانه روزی و علنی و غیر علنی با این همه کبکبه و دبدبه برای رسیدن به اجماع حداکثری برای انتخاب شهردار برگزار کردند اما سر انجام آن شد که آقای خاص شورای شهر تبریز می خواست و طراحی کرده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون, شورای شهر تبریز 2 ماه تمام جلسات شبانه روزی و علنی و غیر علنی با این همه کبکبه و دبدبه برای رسیدن به اجماع حداکثری برای انتخاب شهردار برگزار کردند اما سر انجام آن شد که آقای خاص شورای شهر تبریز می خواست و طراحی کرده بود.,

امروز شهین بار با رای ناپلئونی و در یک چشم به هم زدن و خارج از آن چه که تا امروز صبح تصور می شد به عنوان کلید دار جدید تبریز انتخاب شد تا باز هم خیلی ها از این شعبده بازی دقیقه نود انگشت بگزند.

,

بدون تردید دبیری را باید صحنه گردان اصلی این انتخاب دانست. او که همان روزی که از رقابت برای رئیس شورا شدن کنار کشید، رویای انتخاب شهردار در آستانه تبریز 2018 با سبک و سیاق خودش را در ذهن می پروراند.

,

گذشته از اینکه تبریز بعد از دو ماه پر کش و قوس و ملتهب شهردارش را شناخت باید دید چگونه شد لیست امیدی که اکثریت شورای شهر را در دست داشت موفق به انتخاب شهردار نشد و دقیقه نود از شخصی که نه جریان خاصی پشت سر خود می بیند و نه گفتمان مشخصی دارد شکست خورد.

,

دبیری در بین گزینه هایی شهردار توسط اعضای شورا در ابتدای کار معرفی شدند رحیمی، داماد خود را به عنوان گزینه اصلیش مطرح کرد که از قضا از سوی لیست امیدی ها هم حساسیت برانگیز شد و خیلی زود از بین گزینه های نهایی کنار گذاشته شد.

,

خود دبیری هم می دانست که شانس شهردار شدن دامادش نزدیک صفر است اما پس از متحد کردن مخالفان لیست امید به نوعی با استفاده از یک عملیات ایذایی و استفاده از غفلت و اختلاف در گزینه های طرف مقابل گزینه اصلیش را به کرسی شهرداری تبریز نشاند.

,

اما در این بین نقش طمع کاری و سهم خواهی های لیست امیدی ها را هم نباید کم دانست. از ابتدا گزینه های مختلفی زیر فشار های خارجی خارج از لیست امید معرفی شدند که همین موضوع سبب شد تا اختلافات در بین 8 نفر امیدی ها شدت بگیرد و با به طول انجامیدن زمان انتخاب شهردار اختلافات شعله ور تر شد و در نتیجه عرصه را به رقیب واگذار کردند.

,

بدون تردید شهرام دبیری را با همه حرف و حدیث های موجود باید آقای خاص شورای شهر تبریز دانست که در این سه دوره چه زمانی که اکثریت با اصلاح طلبان بوده و چه زمانی که با طرف مقابل توانسته نقش آفرینی کند.

,

اما اصلاح طلبان تبریز بعد این شرایط متفاوتی را تجربه خواهند کرد. لیست امیدی ها با گزینه مصطفی مولوی و الموسوی شروع کردند و شب آخر به فتح الهی و سلیمانپور رسیدند و سرانجام "تقریبا هیچ" دستاوردشان در شورا شد و احتمال دارد همین زودی ها کرسی ریاست شورا را هم واگذار کنند.

,

باید منتظر پس لرزه های شدید در بدنه اصلاحات در تبریز بعد این انتخاب تاریخی شهردار بود. پس لرزه ای که عمقش می تواند ویران کننده باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه