logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاندار خراسان رضوی خبر داد:

اختصاص 7 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه دوبانده کردن محور خلیل آباد به بردسکن

اختصاص 7 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه دوبانده کردن محور خلیل آباد به بردسکن
استاندار خراسان رضوی گفت: هفت میلیارد تومان آخرین مصوبه‌ای بود که برای دو بانده کردن جاده خلیل‌آباد به بردسکن کنار گذاشته‌شده است و مطمئناً این میزان برای کل جاده کافی نخواهد بود و برای شروع کار این امر صورت گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رشیدیان در گفت‌وگو با یار خراسانی، در خصوص برگزاری نشست‌های اقتصاد مقاومتی با محوریت شهرستان‌ها اظهار داشت: در راستای اجرایی شدن و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال در استان خراسان رضوی و تعیین رسالت بخش‌های مختلف شهرستانی و استانی، بانک‌ها، مؤسسات پولی- مالی و دستگاه‌های زیر بنایی که در این موضوع دارای مسئولیت هستند، نشست‌های ستاد اقتصاد مقاومتی استان با محوریت شهرستان‌ها را تشکیل می‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

 

,

وی در ادامه بابیان اینکه وظایف و مأموریت‌های دستگاه‌ها در این نشست‌ها مشخص می‌شود، خاطرنشان کرد: کاری که باید دستگاه‌های مختلف برای ارتقاء شاخص‌های تولید و به دنبال آن اشتغال بیشتر استان انجام دهند در این نشست‌ها مشخص می‌شود.

,

 

,

استاندار خراسان رضوی در ادامه تصریح کرد: امیدواریم با تبیین و تعیین این مسئولیت‌ها و انجام آن‌ها در زمان خود بتوانیم به آن اهدافی که برای 160 هزار اشتغال در استان خراسان رضوی در سال 96 برنامه‌ریزی‌شده است، برسیم.

,

 

,  ,

اختصاص 7 میلیارد تومان برای دوبانده کردن محور خلیل آباد به بردسکن

, اختصاص 7 میلیارد تومان برای دوبانده کردن محور خلیل آباد به بردسکن,

 

,

استاندار خراسان رضوی به پروژه دو بانده کردن محور بردسکن به خلیل‌آباد اشاره و عنوان کرد: هفت میلیارد تومان آخرین مصوبه‌ای بود که برای دو بانده کردن جاده خلیل‌آباد به بردسکن گذاشته‌شده است و مطمئناً این میزان برای کل جاده کافی نخواهد بود و برای شروع کار این امر صورت گرفت.

,

 

,

وی در پایان بابیان اینکه امیدواریم در مراحل بعدی اعتبار لازم برای این پروژه از بودجه‌های مرکزی لحاظ شود، خاطرنشان کرد: دو میلیارد تومان به لحاظ محلی از بودجه شهرستان و پنج میلیارد تومان از بودجه استانی برای پیشرفت این پروژه در نظر گرفته‌شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه