logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در گفتگو با یک کارشناس مذهبی :

باید یک نگرش شفاف نسبت به فلسفه عاشورا و عبرتهای آن درجامعه نهادینه شود

باید یک نگرش شفاف نسبت به فلسفه عاشورا و عبرتهای آن درجامعه نهادینه شود
حجة‌الاسلام ریاحی نیا گفت: مجالس امام حسین علیه السلام باید وحدت آفرین باشد و بتواند مشکلات فکری و روحی افراد را درلابه لای مجالس ومنابر ومداحی ها، حل کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجة الاسلام محسن ریاحی نیا در گفتگو با خبرنگار رهیاب با اشاره به آداب عزاداری اهل بیت، اظهار داشت: عزاداری برای آل الله علیهم السلام باتوجه به تاکید بسیار زیادی که بزرگان دین درمورد آن داشته اند وثواب بسیار زیادی که برای آن ذکر شده نمیتواند بدون شرایط وآداب مشخصی انجام شود وحتما باید همه خط قرمزها و ظرافت کاری ها درمورد آن رعایت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب ,


وی افزود: اولا عزاداری باید اظهار شود و نباید طوری امام حسین را برای خودمان بهره‌برداری کنیم که مردم توفیق شناخت ومحبت به این امام همام را پیدا نکنند مثلا اشکالی که الان در بسیاری از هیئات وجود دارد، خصوصی کردن مراسمات است و با عامه مردم کاری ندارند به شکلی که مردم نسبت به آن مراسم احساس غریبی میکنند و تدریجا حضورشان را کمرنگ می‌کنند و این خطر بزرگی برای نظام است که مردم نسبت به عاشورا ومحرم که پایه فکری انقلاب است بی تفاوت شوند.

این کارشناسی مذهبی با تأکید بر اینکه باید ازکارهایی که باعث وهن مذهب است در عزاداری‌ها جدا پرهیز شود، گفت: امروزه شاهد کارهای مذمومی هستیم که در مجالس برخی هیأت‌ها انجام می‌شود که با معارف اهل‌بیت همخوانی ندارد.

حجة الاسلام ریاحی نیا با بیان اینکه باید ازخرافات و نسبتهای دروغ و کذب به بهانه جذب مخاطب پرهیز شود، عنوان کرد: ایجاد انتظار برای مخاطب که حتما مجلس به هرقیمتی باید شلوغ باشد، اشتباه است. اصل مطلب معرفت افزایی است به‌گونه‌ای که یک نگرش شفاف و واضح نسبت به فلسفه قیام حضرت و اهداف عاشورا و عبرتهای آن درجامعه نهادینه شود.

وی با بیان اینکه باید از عواملی که باعث سوء استفاده دشمنان داخلی و خارجی می‌شود پرهیز کرد، اظهار داشت: مجالس امام حسین علیه السلام باید وحدت آفرین باشد و بتواند مشکلات فکری و روحی افراد را درلابه لای مجالس ومنابر ومداحی ها، حل کند.

انتهای پیام

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه