اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس مرکز بهداشت بانه:

میزان بالای نمک در نان؛ همچنان مشکل اصلی نانوایی های بانه است

میزان بالای نمک در نان؛ همچنان مشکل اصلی نانوایی های بانه است
رئیس مرکز بهداشت بانه گفت: بر اساس بررسی های بعمل آمده میزان بالای نمک در نان؛ همچنان مشکل اصلی نانوایی ها در بانه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرباباخبر؛علی شالباف، رئیس مرکز بهداشت بانه امروز در دومین کارگروه آرد و نان این شهرستان که در فرمانداری بانه برگزار شد؛ از نظارت و کنترل مستمر بازرسان واحد بهداشت محیط شهرستان بانه از نانوایی های این شهر خبر داد و گفت: این بازرسی ها بصورت مداوم و روزانه در قالب گشت های خصوصی و یا بصورت مشترک با ادارات مربوطه انجام می شود.

وی افزود: بر اساس نتایج بدست آمده از بازرسی های بازرسان استفاده بیس از حد نانوایی ها از نمک همچنان مشکل عمده نانوایی های شهر بانه است بطوریکه در همه نانوایی هایی که نمونه برداری از آنها صورت گرفته است این مشکل وجود دارد.

شالباف تصریح کرد: اخیرا بدلیل استفاده برخی از نانوایی ها در استان های مختلف کشور از ماده خطرناک جوهر قند، چند استان بعنوان پایلودت رای بررسی این موضوع انتخاب شدند که استان کردستان نیز جزء این استان ها می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر؛,
,
,
,
,


رئیس مرکز بهداشت بانه خاطرنشان کرد: خوشبختانه این موضوع تا کنون چه در بررسی های گذشته و چه زمان حال مشاهده نشده است بطوریکه می توان گفت موضوع استفاده از جوهر قند در نانوایی های شهر بانه صفر بوده و اصلا مشاهده نشده است.

وی یادآور شد: بر اساس نمونه برداری هایی که از نانوایی های سطح شهر بانه انجام شده تنها مشکل عمده نانوایی های این شهر استفاده بیش از حد اندازه نمک است.

این مسئول تصریح کرد: حتی به جرات می توان گفت که استفاده از جوش شیرین نیز در نانوایی های شهر بانه به ندرت استفاده می شود بطوریکه در بسیاری از مواقع این موضوع نیز به صفر می رسد. رئیس مرکز بهداشت بانه از قطع سهمیه و پلمپ تعدادی از نانوایی های متخلف این شهر در شش ماهه نخست امسال خبر داد و به ضرورت ادامه این روند بعنوان یک عامل بازدارنده در کنترل و کاهش تخلفات نانوایی ها تاکید کرد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه