logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل بنیاد شهید استان قزوین :

قزوین بیشترین آثار ارسالی به جشنواره کشوری "ایثار و شهادت" را به خود اختصاص داد

قزوین بیشترین آثار ارسالی به جشنواره کشوری "ایثار و شهادت" را به خود اختصاص داد
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین بیان کرد: در سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران عرصه ایثار و شهادت که در تهران برگزار شد، استان قزوین بیشترین شرکت کننده را داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ غلامرضا حقایق‌پور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با حضور در دفتر پایگاه خبری تحلیلی صبح قزوین که به منظور تجلیل از شرکت کنندگان در سومین جشنواره ایثار و شهادت صورت گرفت؛ اظهار کرد: با توجه به نیاز اساسی جامعه امروز به مباحث ارزشی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از فعالیت اصحاب رسانه و دغدغه‌مندی آنها در این حوزه بسیار خرسند می‌شویم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,
, ,
وی افزود: در سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران عرصه ایثار و شهادت که در تهران برگزار شد، استان قزوین بیشترین شرکت کننده و برنده در این جشنواره را داشت. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین خاطرنشان کرد: از استان قزوین 4 نفر در این جشنواره حائز رتبه برتر شدند که این امر نشان‌دهنده فعالیت بالای خبرنگاران استان قزوین در حوزه ایثار و شهادت است. 

این مسئول عنوان کرد: اگرچه قزوین پایتخت خوشنویسی است؛ اما معتقدم می‌تواند به عنوان پایتخت فرهنگی کشور نیز مطرح باشد؛ چراکه در دوره‌های مختلف در مباحث فرهنگی و در همه حوزه‌ها، قزوین افراد برجسته و توانمند زیادی داشته و دارد. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با تشکر از تلاش خبرنگاران حوزه ایثار و شهادت خاطرنشان کرد: یکی از ابزارهای مهم در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، رسانه است که خبرنگاران این حوزه باید از تعهد، تخصص و درک واقعی از مباحث روز جامعه برخوردار باشند. 

حقایق‌پور بیان کرد: امنیت و آرامشی که امروز در نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم شده است، مرحون ایثار و مجاهدت ایثارگران و به ویژه شهداست که باید در زندگی همه ما به عنوان الگو مطرح شوند. 

وی ادامه داد: ما نیز در حوزه بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان متولی اصلی مباحث شهدا با توجه به امکاناتی که در اختیار داریم در خدمت فعالان عرصه ایثار و شهادت هستیم. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حوزه وسیعی است که فقط از عهده یک ارگان و سازمان خاص برنمی‌آید، بلکه باید یک عزم و اراده و بسیج عمومی در این حوزه ایجاد شود که در این راستا نقش رسانه‌ها نیز بسیار برجسته و مهم است. 

وی در پایان بیان کرد: مباحث فرهنگی باید دغدغه همه مسئولان فرهنگی و مسئولان ارشد غیرفرهنگی کشور و استان باشد.

در ادامه مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی صبح قزوین با اشاره به اهمیت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان امروزی، بر حمایت از نویسندگان حوزه ایثار و شهادت، تقویت بیشتر کارهای پژوهشی و عدم موازی کاری در این حوزه تاکید کرد. 

گفتنی است، در پایان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران از خبرنگاران صبح قزوین لیلا امیری، شیما شعبانی و گل‌عنبر حمزه که در سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران عرصه ایثار و شهادت شرکت کرده بودند، تجلیل و قدردانی کرد. 

انتهای پیام/
,
,
,
,
,  صبح قزوین,
,
,  صبح قزوین,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه