اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

مراحل تحویل زمین به موکب‌های ایرانی

مراحل تحویل زمین به موکب‌های ایرانی
جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: برای بهره‌مندی ایرانیان از فیض میزبانی زائران اربعین حسینی، برنامه‌ریزی شده تا با همت خیرین و هیئات مذهبی، برای یک میلیون زائر امکان طبخ غذا فراهم شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود شوشتری در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم اربعین حسینی که با حضور مسئولان ایرانی و عراقی در شهر نجف اشرف برگزار شد گفت: کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه اربعین که مدیرت آن با ستاد بازسازی عتبات است، با هماهنگی مسئولان عراقی، مکان‌هایی را در شهرهای نجف، کربلا و مسیر پیاده روی اربعین جهت برپایی موکب تعیین کرده که فرآیند تحویل زمین به موکب‌داران ایرانی آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی گفت: تا کنون برای یک هزارو ۳۰۰ موکب، پروانه ویژه موکب‌داری صادر شده که ستاد بازسازی عتبات متعهد است برای این موکب‌ها، خدماتی مانند آب و برق، ویزا و تسهیلات گمرکی را فراهم کند.

,

شوشتری اظهار کرد: براساس هماهنگی صورت گرفته با مسئولان گمرک ایران و عراق عملیات انتقال کالاها و اقلام موکب‌های ایرانی در قالب ۵ هزار دستگاه خودرو باری ساماندهی شده است که از این تعداد ۲ هزاردستگاه از مرز شلمچه و بقیه از مهران وارد خاک عراق خواهد شد.

,

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود دمای هوا در ایام اربعین امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد گفت: برنامه‌ریزی‌هایی در خصوص تامین آب آشامیدنی بسته‌بندی اندیشیده شده است و افزون بر دستگاه‌های آب شیرین کن قبلی، یک دستگاه جدید بسته‌بندی آب در شهر نجف راه‌اندازی خواهد شد.

,

شوشتری درباره نحوه مشارکت مردم تصریح کرد: در پاسخ به درخواست‌های مکرر مردمی و خیرین جهت تسهیل راه‌کارهای مشارکت در فیض توسعه عتبات، کد #۱۱۰*۷۸۰* و برای مشارکت در فیض میزبانی زائران اربعین کد #۱۰۴۰*۷۸۰* اختصاص یافته است.

,
منبع: میزان
, منبع: میزان]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه