اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نسخه جدید ملی مذهبی اصلاح طلبان برای مناسبت‌ها؛

تلاش برای حذف محورهای ایدئولوژیک از مناسبت‌های ملی و جنبه‌های شیعه‌گری از مناسبت‌‌های دینی!

تلاش برای حذف محورهای ایدئولوژیک از مناسبت‌های ملی و جنبه‌های شیعه‌گری از مناسبت‌‌های دینی!
ارگان رسانه‌‌ای اصلاح طلبان گفت‌‌وگویی را انتشار داده است که در آن، گفت‌وگو کننده به دو امر تصریح می‌کند : کشورهای سنی مذهب از ما به این دلیل بهترند که اصلأ عزا ندارند و مناسبت‌های ملی هم، باید استدلال این باشد که خوب است و باید غیرایدئولوژیک شود!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، اینکه کشور عزیزمان ایران، دارای قومیت‌ها و مناسبات قومیتی و مذاهب مختلف هست و از سویی دیگر  بایستی با جامعه جهانی نیز تعامل داشته باشد، جای هیچ شک و تردیدی نیست. اما اینکه به بهانه جهانی شدن و یا احترام به قومیت‌ها، ملیت و مناسبت‌های ملی را تضعیف کنیم و به بهانه تقویتِ ملیت، رنگ و بوی دینی و آئینی را از مناسبت‌های ملی پاکسازی کنیم و به بهانه‌ی احترام به اقلیت های مذهبی، تسنن را تبلیغ نمائیم کاری است که تنها از یک رسانه‌ی اصلاح طلب بر می‌آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

متاسفانه رئیس جمهور منتخب در دوران تبلیغات انتخاباتی که به هر دستاویز قومی-مذهبی متوسل می‌شد تا آرای بیشتری را مهمان صندوق‌های انتخاباتی اش بکند، به صورت ناشیانه‌‌ای موجب نوعی برانگیختگی  احساسِ وجودِ قدرتی پنهان در میان برخی از علمای اهل سنت شد که این رویه‌‌ی ناشیانه پس از اتمام انتخابات نیز توسط رسانه‌‌های زنجیره‌‌ای اصلاح طلبان دنبال می‌شود و اصلاح طلبان تندرو در راستای سیاست همیشگی فشار استراتژیک به حاکمیت و زدن گل به خودی با دستاویزهای مختلف، این بار تخم مرغ هایشان را در سبد فتنه‌‌ای خطرناک‌‌تر از فتنه 88 می‌‌چینند و در همین راستا برخی از شخصیت‌‌های اصلاح طلب نظیر صادق زیبا کلام تبدیل به پای ثابت شبکه‌‌های وهابی شده‌‌اند، شبکه‌‌هایی که حتی از مرزهای عقیدتی و شرعی اهل سنت بسیار فاصله دارندو اهل سنت نیز این داعشی ها را قبول ندارند!

,

ناصر فکوهی استاد انسان شناسی دانشگاه تهران که گفت‌وگویی با موضوع هویت و جامعه امروز با "عصر ایران" انجام داده است، اولا مناسبت‌هایی مانند 22 بهمن را به شرطی زیبا می‌‌داند که فارغ از جنبه‌های ایدئولوژیک باشد و آن را در حد یک جشن ساده‌ی ملی تنزل بدهد! در حالی که 22 بهمن تبلور بزرگترین و بالاترین خواسته های دینی ملت است که منجر به تشکیل حکومت اسلامی شده است و ثانیا ایشان پا را فراتر گذاشته و در راستای خرده گیری به مذهب تشیع ، این مذهب را مبلّغ گریه و عزا و ماتم و پیام آور انفعال اجتماعی می دانند و در مقابل، از مذهب اهل تسنن بخاطر نداشتنِ فرهنگ عزاداری به نیکی یاد می‌کند.

,

, ,

در حالی که این بینش کاملا معکوس با واقعیت است و باید در جواب ایشان خاطر نشان نمود که اولا فرهنگ عزاداری برای معصومین، شیعه را نه یک عنصر غیر فعال و منفعل، بلکه تبدیل به عنصری فعال و عدالت خواه می کند که در طول تاریخ همواره ظلم ستیز بوده و سرِذلت بر آستان زورگویان و مستکبرین ننهاده است و در مقابلِ این مذهب ، علمای مذاهبِ دیگر همواره در مقابل حکّام جورِ خود، حالت انفعالی گرفته و پاهای عالمانه ی! خود را بر جای پای حاکمان مستبد خویش نهاده اند!

,

امید است عزیزان اصلاح طلب بنام جهانی سازی تیشه بر ریشه ملیت و بنام آزادی قومی-مذهبی تیشه بر ریشه مذهب حَقّه ی تشیع نزنند و هویت چند صد ساله ی مذهبی این ملت را فدای سیاسی بازیهای خویش ننمایند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه