اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرزند زوج ناشنوا:

حس ترحم دیگران برایم قابل پذیرش نیست/ ناشنوایان تفریح مناسبی ندارند و اکثرا گرفتار اعتیاد می‌شوند

حس ترحم دیگران برایم قابل پذیرش نیست/ ناشنوایان تفریح مناسبی ندارند و اکثرا گرفتار اعتیاد می‌شوند
فرزند زوج ناشنوا گفت: ناشنوایان تفریح مناسبی ندارند و همین مسئله باعث می‌شود در دوره‌ همی‌های خود به هرگونه مواد مخدر روی بیاورند و گرفتار اعتیاد شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیما احمدی در گفت‌وگو با صبح قزوین اذعان کرد: در جامعه به دلیل تفاوتی که با خانواده‌های دیگر داریم، نگاه سنگینی برما حاکم است و همین نگاه باعث می‌‌شود من همیشه این موضوع را پنهان کنم و حتی در مکان‌های عمومی با پدر ومادرم سخت نگویم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , صبح قزوین,  ,

وی افزود: یکی از مهم ترین مشکلات من در تمام سال‌های کودکی و نوجوانی ام حس ترحم عجیب و غریب مردم به وضعیت پدر و مادرم بود. 

فرزند زوج ناشنوا ادامه داد: در دوران کودکی ترجیح می‌دادم من را مثل تمام کودکان بدانند و تفاوتی قائل نشوند؛ اما این اتفاق نمی‌افتاد و من مجبور به کتمان واقعیت بودم. 

وی در مورد نحوه آشنایی پدر ومادرش گفت: پدر و مادرم در دهه 50 با یکدیگر هم کلاسی بودند و در نهایت در بهزیستی زن عمویم مسئله خواستگاری از مادرم را با وی مطرح می‌‌کند و آنها باهم ازدواج می‌کنند.
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

احمدی اضافه کرد: مراسم ازدوج والدینم به سادگی برگزار شد و خانواده‌ها هیچ مخالفی برای این ازدواج نداشتند. 

وی عنوان کرد: ناشنوایان برای برقراری ارتباط یک زبان قراردادی دارند و این نوع زبان اشاره به مرور زمان شکل می‌گیرد و در بعضی مواقع این زبان اشاره برای هر خانواده ای متفاوت است. 

فرزند زوج ناشنوا گفت: پدر و مادرم کوچکترین فرزند خانواده هستند و به همین دلیل از ابتدا برای برقراری ارتباط با سایرین مشکلی نداشتند؛ زیرا رشدشان را می‎دیدند و با زبانشان آشنا بودند. 

وی افزود: ناشنوایی پدر و مادرم مادرزادی نیست و هردوی آنها به دلیل حادثه ناشنوا شده اند. به همین دلیل نگرانی برای فرزندآوری نداشتند و مطمئن بودند مشکلی برای من و برادرم پیش نمی‌‌آید؛ اما متاسفانه خانواده‌هایشان به دلیل اطلاعات کمی که داشتند، از این ماجرا نگران بودند و فکر می‌کردند ممکن است من نیز ناشنوا شوم. 

احمدی بیان کرد: من از ابتدا در کنار مادربزرگم زندگی می‌کردم و به همین دلیل تفاوتی را با همسن و سال‌هایم احساس نمی‌‌کردم و برای همین تعریف پدر ومادر برای من همین گونه شکل گرفته بود و مشکلی با این ماجرا نداشتم تا زمانی که به مدرسه رفتم و در جلسه اولیا و مربیان، پدر و مادرم را مجبور به حضور می‌کردند. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
وی در ادامه گفت: بعد از اینکه اولیا مدرسه و معلم‌هایم از این ماجرا آگاه شدند، حس ترحم شان آغاز شد و حتی به خاطر می‌آورم در یکی از روزها یکی از معلم‌هایم تمام ساعت زنگ تدریسش را به قضاوت پدر و مادر من گذراند و در حضور تمام همکلاسی‌هایم ماجرای خانوادگی مرا فاش کرد و از آن روز از نگاه هم کلاسیهایم رهایی نداشتم. 

فرزند زوج ناشنوا در مورد مشکلات ناشنوایان اظهار کرد: ناشنوایان تفریح مناسبی ندارند و همین مسئله باعث می‌شود در دوره‌ همی‌های خود به هرگونه مواد مخدر روی بیاورند و گرفتار اعتیاد شوند. 

وی افزود: ناشنوایان تفریح مناسبی ندارند و همین مسئله باعث می‌شود در دوره‌هایشان به هرگونه مواد مخدر روی بیاورند و گرفتار اعتیاد شوند. 

احمدی تصریح کرد: اعتیاد و نابسامانی اوضاع خانوادگی و نبود شغل مناسب برای ناشنوایان در زندگی فرزندانشان نیز تاثیر می‌‌گذارد. 

وی ادامه داد: من در نزدیکی خود خانواده‌های ناشنوایی را دیده ام که فرزندانشان آسیب‌های جدی و غیر قابل بازگشتی را متحمل شدند؛ برای همین نباید افراد ناشنوایی را که در مقاطع تحصیلی رشد می‌کنند را نادیده گرفت. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه