اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول کمیته مدارس هیئت فوتبال استان مرکزی:

بیش از هزار و پانصد فوتبالیست استان کارت ملی فوتبال در یافت می کنند

بیش از هزار و پانصد فوتبالیست استان کارت ملی فوتبال در یافت می کنند
مسئول کمیته مدارس هیئت فوتبال استان مرکزی گفت: امسال یک هزار و ۵۸۷ فوتبالیست پسر و ۶۷ مربی استان کارت ملی فوتبال دریافت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محسن صادقی در گفت و گو با دیار آفتاب ، گفت: سامانه ممترکز مدارس فوتبال کشور با رودیکرد خدمات الکترونیکی و در راستای سازماندهی مدارس فوتبال و فوتبالیست ها اقدام به صدور کارت ملی فوتبال کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,

وی صدور کارت ملی برای فوتبالیست ها را به عنوان اقدامی ‌در راستای ساماندهی فوتبال کشور یاد کرد و اظهار داشت: با صدور کارت ملی، بانک اطلاعات کاملی از تمامی‌فعالان فوتبال کشور تهیه خواهد شد تا از این پس خانواده فوتبال به طور قانونی در سطح کشور به فعالیت رسمی‌‌به پردازند.
وی افزود: با اجرای این طرح فعالان فوتبال می‌توانند از امتیازات قانونی این رشته به طور مساوی و عادلانه بهره‌مند شوند.
صادقی بیان کرد: با اجرایی شدن این طرح از این پس قرارداد بازیکنان، مربیان و سرپرستان فوتبال و فوتسال کشور در هیئت‌ها تنها با ارائه کارت ملی فوتبال انجام خواهد شد و کسانی که فاقد چنین مدرک هویتی باشند فعالیت آنها با فدراسیون فوتبال رسمی ‌‌تلقی نمی‌شود و نمی‌توانند در باشگاه‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های فوتبال و حتی مدارس و آکادمی‌ های فوتبال فعالیت کنند.
وی گفت: بر اساس این آیین‌نامه کلیه اشخاص حقیقی اعم از بازیکنان، مربیان، سرپرستان و سایر افرادی که به نوعی در فوتبال فعالیت می‌کنند و اشخاص حقوقی نظیر باشگاه‌ها، انجمن‌ها و کانون‌ها و همچنین کلیه بازیکنان و مسوولانی که در مدارس فوتبال فعالیت دارند، می‌بایست ابتدا درخواست عضویت خود را به فدراسیون ارائه و پس از طی مراحل قانونی کارت عضویت فدراسیون را دریافت و پس از کسب مجوز لازم مجاز خواهند بود در بخش، شهرستان و استان مربوطه به فعالیت بپردازند.
مسئول کمیته مدارس هیئت فوتبال استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس برنامه امسال یک هزار و ۵۸۷ فوتبالیست پسر و ۶۷ مربی استان کارت ملی فوتبال را دریافت می کنند.
وی ادامه داد: هم اکنون ۲۰ مدرسه فوتبال در استان مرکزی به صورت رسمی فعالیت دارد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه