logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در گفتگو با دانا عنوان شد؛

یک اقدام غیرقانونی دیگر توسط دولتی ها در حوزه واردات/ کشاورزان ضرر می کنند، دولت گندم وارد می کند!/ بهانه عجیب دولتی ها برای توجیه واردات گندم به کشور

یک اقدام غیرقانونی دیگر توسط دولتی ها در حوزه واردات/ کشاورزان ضرر می کنند، دولت گندم وارد می کند!/ بهانه عجیب دولتی ها برای توجیه واردات گندم به کشور
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به موضوع نرخ تضمینی خرید گندم از کشاورزان در سال جاری گفت: متاسفانه دولت در این باره کم لطفی کرده است ، در سال گذشته که نرخ تورم در کشور اعلام شد دولت نرخ خرید تضمینی گندم را بر اساس پیشرفت نرخ تورم که بین 9 تا 10 درصد بود اعلام نکرد و تنها 3 درصد نرخ خرید تضمینی گندم در کشور را افزایش داد.
[

علی وقف چی ، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به موضوع نرخ تضمینی خرید گندم از کشاورزان در سال جاری گفت: متاسفانه دولت در این باره کم لطفی کرده است ، در سال گذشته که نرخ تورم در کشور اعلام شد دولت نرخ خرید تضمینی گندم را بر اساس پیشرفت نرخ تورم که بین 9 تا 10 درصد بود اعلام نکرد و تنها 3 درصد نرخ خرید تضمینی گندم در کشور را افزایش داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی بر همین اساس اضافه کرد: عدم افزایش نرخ خرید تضمینی گندم موجب متضرر شدن گندم کاران کشور شد زیرا که کاشت گندم دیگر برای انها نه تنها سودی ندارد بلکه در هر کیلو بیش از 7 درصد زیان نیز متحمل می شوند که این امر زیر پا گذاشتن حق قانونی کشاورزان است.

,

 

,

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امسال هم نرخ خرید تضمینی گندم را اعلام نکرده است بیان کرد: دولت امسال هم تا کنون نرخ تضمینی گندم را اعلام نکرده است که این امر موجب متضرر شدن کشاورزان شده است  امیدوارم دولت امسال نرخ خرید گندم را بر اساس افزایش تورم در کشور اعلام کند.

,

 

,

وقف چی همچنین با اشاره به موضوع واردات گندم در کشور نیز گفت: بیش از یک میلیون تن گندم در سال گذشته وارد کشور شد که این رقم در مقایسه با سال جاری افزایش نیز یافته است در حالی که ممنوعیت واردات گندم از سوی گمرک اعلام شده است اما هنوز موضوع واردات گندم در کشور ادامه دارد.

,

 

,

وی با اشاره به دلیل واردات گندم از سوی دولت خاطر نشان کرد: بهانه هایی واهی از سوی دولت در این باره مطرح می شود که اصلا جای توجیه ندارد، می گویند تولید کشور پاسخگوی مصرف نیست بنا بر این باید گندم وارد کنیم در حالی که تولید مصرف داخلی در کشور وجود دارد و این گونه واردات جای هیچ گونه توجیهی ندارد.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه