به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم بابایی رئیس شورای اسلامی شهرستان بهارستان در گفتو گو باخبرنگار بهارستانه به فرسوده بودن بخش ناوگان حمل و نقل عمومی اشاره کرد و اظهار داشت: خط ۳ مترو تهران که به اسلامشهر رسیده است، با پیگیریهای انجام شده و اعتبارات مصوب، به زودی به بهارستان نیز منتقل می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,وی همچنین با بیان اینکه مهمترین مشکل درحال حاضر بهارستان حدود مرزی می باشد، تبیین کرد: در تقسیمات کشوری به شهرستان بهارستان ظلم شده است، چرا که شهرستانهای همجوار ما یعنی رباط کریم و اسلامشهر با اتوبان تهران - قم هم مرز هستند، و این درحالی است که شهرستان ما با مرز کانال آب محدود شده و جایی برای گسترش و پیشرفت ندارد.
,بابایی در ادامه با بیان اینکه به دلیل تراکم جمعیتی بهارستان احتمال افزایش وسعت مرزی این شهرستان وججود دارد، تاکید داشت: وسعت بهارستان به طور کلی ۶۴ کیلومتر مربع است، اما در تلاش هستیم تا مرز بهارستان از سمت کانال آب به سمت اتوبان تهران - قم افزایش پیدا کند، که این مسئله در سفر محمدحسین مقیمی استاندار تهران نیز مطرح و پیگیریهای لازم برای افزایش وسعت بهارستان در حال انجام است.
,وی فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل عمومی را از دیگر مشکلات این شهرستان پرجمعیت دانست و تصریح کرد: بسیاری از وسایل حمل و نقل عمومی در بهارستان فرسوده شدهاند، که نیازمند توجه جدی مسئولان به این بخش هستیم تا اتوبوسهای جدیدی وارد چرخه حمل و نقل عمومی این شهرستان شود.
,رئیس شورای اسلامی شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به انتقال خط ۳ مترو اسلامشهر به بهارستان، افزود: پیگیریهای زیادی در خصوص این امر درحال انجام است که باعنایت به اعتبارات در نظر گرفته شده توسط شهرداری تهران، می توان به تحقق این امر در آینده نزدیک امیدوار بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه