اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بررسی دلایل عدم اتصال خط ریلی ایران به عراق؛

30 کیلومتر تا تکمیل خط ریلی ایران به کربلا/ نماینده مردم خرمشهر: طرف عراقی پروژه را رها کرده است/ مذاکرات و گفت‌وگو ها همچنان بی نتیجه مانده است

30 کیلومتر تا تکمیل خط ریلی ایران به کربلا/ نماینده مردم خرمشهر: طرف عراقی پروژه را رها کرده است/ مذاکرات و گفت‌وگو ها همچنان بی نتیجه مانده است
نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد خط آهن ایران تا کربلا افزود: سالانه میلیون ها زائر حسینی از مرزهای کشور خارج می شوند که ما باید برای سهولت در سفر عتبات این پروژه را هرچه سریعتر با کمک دولت عراق پیش بریم تا زائران سفر خود را در آرامش انجام دهند.
[

عبدالله سامری، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به احداث خط آهن ایران -کربلا که از شلمچه عبور می کند گفت:خط ریلی شلمچه به استان بصره عراق فعلا تا خود حد مرزی خود شلمچه که از توابع خرمشهر است کشیده شده اما بعد از شلمچه به استان بصره این خط ریلی ادامه نیافته و متوقف شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی بر همین اساس اضافه کرد: پروژه از سوی دولت عراق متوقف شده است و ایران هم برای پیشرفت و پیشبرد پروژه خط اهن ایران -کربلا پیشنهاد های مختلفی هم به دولت عراق ارائه کرده است از قبیل تبادل نفت یعنی ایران کار را انجام دهد و دولت عراق متقابلا نفت را در اختیار ایران قرار دهد.

,

 

,

نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد خط آهن ایران تا کربلا افزود: سالانه میلیون ها زائر حسینی از مرزهای کشور خارج می شوند که ما باید برای سهولت در سفر عتبات این پروژه را هرچه سریعتر با کمک دولت عراق پیش بریم تا زائران سفر خود را در آرامش انجام دهند.

,

 

,

سامری با بیان اینکه پروژه خط اهن ایران -کربلا متوقف شده است، تصریح کرد: در حال حاضر پروژه از سوی دولت عراق متوقف شده است اما از سوی ایران مسئولان اصرار دارند که هر چه زودتر این پروژه خاتمه یابد ، وزیر راه و وزیر خارجه نیز در سفر های خود با کشور عراق در این خصوص رایزنی هایی هم داشته اند اما تا کنون دولت عراق حرکتی در این باره انجام نداده است.

,

 

,

وی ادامه داد: ایران از همه جهت اعلام آمادگی خود را برای پیشرفت پروژه اعلام کرده است و مصرانه به دنبال حل موضوع است اما اقای ظریف هم در نشستی که با دولت عراق داشته مذاکره ها به نتیجه ای در این باره نتیجه نرسیده است و دولت عراق همچنان کارشکنی می کند.

,

 

,

عضو کمیسیون انرژی مجلس  با اشاره به پایه کار بودن ایران برای حل هرچه سریعتر موضوع خط اهن ایران تا کربلا گفت: ایران سرمایه گذاری خود برای اجرای پروژه خط ریلی شلمچه تا بصره را انجام داده است و تنها 30 کیلو متر از این راه باقی مانده است که در خاک عراق است.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه