اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه پاسداران شهرستان زابل:

134دانش آموز زابلی به مناطق عملیاتی اعزام شدند/ اردوهای راهیان نور ابزاری جهت مقابله با جنگ نرم

134دانش آموز زابلی به مناطق عملیاتی اعزام شدند/ اردوهای راهیان نور ابزاری جهت مقابله با جنگ نرم
فرمانده سپاه پاسداران شهرستان زابل گفت: 134 دانش آموز پسر از شهرستان زابل به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علی ثمره حسینی در حاشیه مراسم بدرقه دانش اموزان پسر شهرستان زابل به مناطق عملیاتی غرب کشور در قالب اردوهای راهیان نور به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: نسل جدید فرزندان انقلابی در این اردو ها با آرمان های شهدا و امام شهدا تجدید پیمان خواهند کرد.

وی افزود: در هر اتوبوس یک راوی و یک روحانی، دانش آموزان را همراهی می کنند تا ضمن آشنا کردن آنها با مناطق و شرح تاریخ دفاع مقدس به سئوالات آنها در زمینه های مختلف پاسخ دهند.

ثمره حسینی خاطرنشان کرد: این دانش آموزان در قالب چهار دستگاه اتوبوس از شهرهای زابل و بنجار به مدت هفت روز از مناطق جنگی دوران دفاع مقدس بازدید خواهند کرد.

فرمانده سپاه پاسداران زابل تصریح کرد: این برنامه‌ها و اردوهای راهیان نور در جهت مقابله با جنگ نرم دشمن و آمادگی دانش آموزان و در جهت تقویت بنیه‌ی ایثار و شهادت و ازخودگذشتگی شهدا، امروز شکل‌گرفته است.

ثمره حسینی با عنوان اینکه سفر راهیان نور یک سفر معنوی است، ادامه داد: این سفر اگر با عنایت و توجه باشد به طور حتم انسان را متحول و برنامه و مسیر زندگی او را می‌تواند تغییر دهد.

مدیر آموزش و پرورش زابل نیز در این مراسم گفت: این نخستین کاروان راهیان نور شهرستان زابل است که در سال جاری به مناطق جنگی غرب کشور اعزام می شوند.

علی اکبر بزی ادامه داد: اردوهای راهیان نور یکی از برنامه های موثر فرهنگی است که واقعیت های دفاع مقدس، رشادت ها و از خود گذشتگی شهدای گرانقدر را به نسل جوان جامعه منتقل می کند.

وی بیان کرد: افزایش روحیه معنوی و شهادت طلبی و پرورش روح نوجوانان وجوانان که از وظایف مهم آموزش و پرورش است در این اردوها مثمر ثمر بوده و در دراز مدت تاثیرپذیری مناسب دانش آموزان از خط مشی شهدا و افزایش روحیه ایثارگری و از جان گذشتگی آنها قابل مشاهده خواهد بود.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه