logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی:

اروپایی ها خبیث تر از آمریکایی ها هستند/ ولایت مداری و حفظ نظام مهمترین پیام وصیت نامه های شهداست

اروپایی ها خبیث تر از آمریکایی ها هستند/ ولایت مداری و حفظ نظام مهمترین پیام وصیت نامه های شهداست
جعفری با بیان اینکه اروپایی ها خبیث تر از آمریکایی ها هستند، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص سیاست های آمریکا گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده اند نباید به آمریکایی ها اعتماد کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریز بیدار ، سردار عزت اله جعفری ظهر امروز در همایش فرماندهان واحدهای پیشگام سازمان بسیج دانش آموزی آذربایجان ‌شرقی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و بویژه شهید محمدحسین فهمیده، با بیان اینکه دانش آموزان سرمایه ها و آینده سازان کشورند، با اشاره به جایگاه ولایت پذیری و ولایت مداری در اسلام اظهار کرد: قطعا اگر شاخص و سنگ محک ما رهبر معظم انقلاب باشد، دشمنان نخواهند توانست به ما ضربه بزند و کشور را دچار مشکل کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریز بیدار ،,


وی در ادامه با اشاره به رشادتهای شهدا در جنگ تحمیلی گفت: ما باید برای شادی روح شهدا، راهشان را ادامه دهیم و این وظیفه تک تک مسئولین مملکت و آحاد مردم ایران است که دنبال رو راه آنها باشند.

ما باید برای شادی روح شهدا، راهشان را ادامه دهیم و این وظیفه تک تک مسئولین مملکت و آحاد مردم ایران است که دنبال رو راه آنها باشند.

سردار جعفری اضافه کرد: با مطالعه وصیت نامه شهدا در می یابیم که ولایت مداری و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مهمترین پیام این وصیت نامه هاست.

وی خاطر نشان ساخت: پیروی از ولایت فقیه مهمترین شاخصه پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی با بیان اینکه شهدا حق ولایت و شفاعت بر انسانها دارند، تاکید کرد: والاترین مقامی که یک انسان میتواند کسب کند شهادت است و آموزش و پرورش باید راه شهدا را برای دانش آموزان تبیین کند.

وی در ادامه با بیان اینکه اروپایی ها خبیث تر از آمریکایی ها هستند، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص سیاست های آمریکا گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده اند نباید به آمریکایی ها اعتماد کنیم.

سردار جعفری تصریح کرد: امروز علت نگرانی سیستم غرب این است که با وجودی که ایران ۳۹ سال به آمریکا «نه گفته» اما پیشرفت کرده است.

وی ایمان را مهمترین مولفه مردم ایران خواند و ادامه داد: امروز دشمنان می کوشند از طریق فضای مجازی به ارزشهای ما حمله کنند و بنابراین ما باید با انجام فعالیتهای فرهنگی و تربیت دانش آموزان در تراز انقلاب اسلامی توطئه های دشمنان را خنثی کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه