logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه کنارک در یادواره شهدای دانش‌آموزی:

یادواره‌ شهدا با هدف آشنایی دانش آموزان با فرهنگ و سیره شهدا برگزار می‌شود

یادواره‌ شهدا با هدف آشنایی دانش آموزان با فرهنگ و سیره شهدا برگزار می‌شود
امام جمعه کنارک گفت: مراسمات یادواره شهدا باعث آشنایی آینده سازان کشور با آرمانهای انقلاب شده و این برنامه ها با هدف آشنایی دانش آموزان با فرهنگ و سیره شهدا برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، حجت الاسلام نعیم بامری در مراسم یادواره شهدای دانش آموز با اشاره به لزوم شناخت نسل جوان از خطرات شبکه های مجازی و جنگ نرم دشمنان اظهار کرد: دانش آموزان امروز هدف مستقیم تهاجم فرهنگی دشمنان هستند.

وی با بیان اینکه دشمنان از ولایت‌فقیه می‌ترسند و تا زمانی که آن را حفظ کنید کاری از پیش نخواهد برد، بیان کرد: دشمن بیدار است و سعی در بر هم ریختن اتحاد ما دارد، لذا ضمن درس خواندن پشتیبان ولایت فقیه باشید.

امام جمعه کنارک با تأکید بر این نکته که یادواره‌ها باهدف آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ و سیره شهدا برگزار می‌شود گفت: امروز به برکت خون شهدا و ایثارگران، ایران اسلامی از امنیت و سربلندی برخوردار است و یاد و نام پرافتخار حماسه‌آفرینان دوران دفاع مقدس، و شهدای مدافع حرم برای همیشه در جامعه باقی خواهد ماند.

حجت السلام بامری با اشاره به اینکه اگر فرهنگ شهادت را یاد فرزندانمان ندهیم در دوران زندگی خود همه چیز را از دست خواهند داد، خاطرنشان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت می‌تواند آینده فرزندان را تضمین کند.

جانشین فرمانده بسیج کنارک  به مناسبت روزدانش آموزی مراسم یادواره شهدای دانش آموز شهرستان کنارک گفت: هدف از برگزاری یادواره شهدا،آشنایی دانش آموزان با فرهنگ و سیره شهدا است.

براتعلی صالحی افزود: پیام شهدای دانش آموز این است که راه سعادت بهترین راه است و بهترین راه بیشترین هزینه و مقاومت و صبر را در بردارد.

وی بیان کرد: شهدای دانش‌آموز ما از شهدای کربلا  و امام حسین (ع) درس و الگو  گرفتند و با بصیرت و آگاهی راه خود را انتخاب کردند و به مقام شامخ شهادت رسیدند.

یادواره شهدای دانش‌آموز با حضور معاون سیاسی فرماندار، امام جمعه کنارک، جانشین فرمانده بسیج و مسئولین شهرستان کنارک در مدرسه خدیجه کبرا (س) برگزار شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه