اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهر فارسان:

هدف اصلی دشمنان،تغییر مسیر جوانان از انقلاب است

هدف اصلی دشمنان،تغییر مسیر جوانان از انقلاب است
امام جمعه شهر فارسان گفت:امروز دشمنان با تمامی ابزار خود تلاش می‌کنند نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سئوال ببرند و هدف اصلی آنها این است که جوانان را از مسیر انقلاب دور کنند و با استفاده از تحلیل‌های غلط و دروغ دست آورد های انقلاب را زیر سوال ببرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیرغار، حجت الاسلام محسن ملک پور در همایش بزرگ ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج مساجد به جایگاه مساجد و اهمیت مساجد و پایگاه های بسیج اشاره داشت و گفت: روحانیون وظایف سنگینی بر دوش دارند و همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز می فرماید: مسجد سنگر است و ائمه جماعات سنگربان آن به شمار می روند. بنابراین مسجد همانگونه که معروف شده واقعا یک پایگاه است. پایگاهی برای همه امور مثلا پایگاه خودسازی، پایگاهی برای بصیرت افزایی و مقابله با دشمن و همچنین پایگاهی جهت زمینه سازی ظهور حضرت ولی عصر (عج).

وی تصریح کرد:امروز نظام جمهوری اسلامی پرچمدار و نماینده اسلام واقعی در جهان است و نگاه همه جهانیان به ایران اسلامی است بنابراین رویکرد مساجد باید در راستای تقویت نظام و دفاع از ولایت باشد و اینکه می‌گوییم مساجد سنگر هستند به معنای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی در برابر ظالمان و ستمگران است.

حجت الاسلام ملک پور در ادامه بیان کرد: امروز دشمنان  با تمامی ابزار خود تلاش می‌کنند نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سئوال ببرند و هدف اصلی آنها این است که جوانان را از مسیر انقلاب دور کنند و با استفاده از تحلیل‌های غلط و دروغ  دست آورد های انقلاب را زیر سوال ببرند در چنین شرایطی امام جماعت مساجد باید بدانند که در وسط میدان جنگ هستند و باید در راستای حفظ نظام فعالیت ‌کنند.

13 آبان روز فریاد کشیدن بر سر آمریکای و فرو ریختن کاخ‌های استکبار جهانی است

وی با اشاره به اینکه یوم الله 13 آبان به عنوان برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است یادآور شد: تبعید امام راحل در سال 43، گرامیداشت یاد و خاطر دانش آموزانی که در سال 57 به دست نیروهای ساواک به شهادت رسیدند و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان در سال 58 است که این مناسبت های ارزشمند باید برای نسل جوان تشریح شود.

وی با تاکید بر حضور گسترده دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مردم در راهپیمایی روز 13 آبان گفت : 13 آبان روز فریاد کشیدن بر سر آمریکای جنایتکار و فرو ریختن کاخ‌های استکبار جهانی است.

امام جمعه فارسان گفت : روز 13 آبان، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانش آموزان و دانشجویان و لازم است تا همه با هم به قول آن بزرگ زادِ خورشیدگون، حضرت امام خمینی (ره) هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بریزیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیرغار, پیرغار,
,
,
,
,
,
, 13 آبان روز فریاد کشیدن بر سر آمریکای و فرو ریختن کاخ‌های استکبار جهانی است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه