اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فارسان:

رئیس‌جمهور آمریکا یک‌بار دیگر ثابت کرد، آمریکا شیطان بزرگ است

رئیس‌جمهور آمریکا یک‌بار دیگر ثابت کرد، آمریکا شیطان بزرگ است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فارسان گفت: روز ملی مبارزه با استکبار جهانی امسال در پاسخ به یاوه‌گویی‌های ترامپ شکل متفاوت‌تری خواهد داشت. یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا یک‌بار دیگر ثابت کرد، آمریکا شیطان بزرگ است و نباید فریب خدعه دست مخملی را خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید یزدانی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فارسان در گفتگو با خبرنگار  پیرغار گفت: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره)، تبعید امام (ره) به ترکیه و کشتار دانش‌آموزان در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در دانشگاه تهران از رویدادهای مهم  و حساس این روز تاریخی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران است.

وی بابیان اینکه جنایت و  کشتار مردم و دانش آموزان در ۱۳ آبان سال ۵۷ چهره واقعی و جنایات آمریکا را نشان افزود: این جنایات و کشتارهای بی‌رحمانه توسط استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا هرگز از یاد و خاطره ملت آزادی‌خواه ایران پاک نخواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه  ۱۳ آبان نماد آزادی‌خواهی و استکبارستیزی ملت ایران اسلامی است تصریح کرد: بیداری، هوشیاری و آگاهی مردم برای حضور درصحنه تنها راه مقابله با جنایات آمریکا و استکبار جهانی است.

هیچ‌کس جرأت کوچک‌ترین تعرضی را به کشور نخواهد داشت

وی ادامه داد: آمریکا خوی استکباری خود را همچنان دارد و به‌راحتی و  بدون هیچ اجازه‌ای وارد کشورها شده و بی‌نظمی و نا عدالتی و کشتار دران جا راه می‌اندازد.
وی تأکید کرد: امروز ایران اسلامی به‌واسطه حضور نیروهای انقلابی و قدرت نظامی امن‌ترین منطقه محسوب می‌شود و هیچ‌کس جرأت کوچک‌ترین تعرضی را به کشور نیز نخواهد داشت.

وی بابیان اینکه حضور ملت در این راهپیمایی جوابی دندان‌شکن به دشمنان است، تصریح کرد: ملت ایران در این روز ثابت می‌کنند که همیشه درصحنه حضور دارند و هیچ‌گاه عقب‌نشینی نمی‌کنند.

وی بابیان اینکه برنامه‌های روز ملی مبارزه با استکبار جهانی امسال در پاسخ به یاوه‌گویی‌های ترامپ شکل متفاوت‌تری خواهد داشت؛ خاطرنشان کرد: یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا یک‌بار دیگر ثابت کرد، آمریکا شیطان بزرگ است و نباید فریب خدعه دست مخملی را خورد.

وی تصریح کرد: فرزندان ملت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خود می‌بالند که به‌عنوان سرباز ولایت و خادم مردم، همواره در صف مقدم و سنگر اولِ مقابله با استکبار جهانی ایستاده‌اند و این پایبندی به آرمانِ والای پاسداری از انقلاب اسلامی است که سپاه را هدف دشمنی‌ها و بغض و کینه مستکبران عالم قرار داده است.

وی در پایان گفت: همان‌طور که فرمانده معظم کل قوا در بیانات حکیمانه خود تأکید داشتند آمریکا باید هم از سپاه که در مقابل آتش‌افروزی‌های ام‌الفساد و گروهک‌های پرورش‌یافته‌اش چون داعش ایستاده و روزبه‌روز به هدف نابودی آن‌ها نزدیک می‌شود؛ عصبانی باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پیرغار,  پیرغار,
,
, :,
,
, :,
,
, هیچ‌کس جرأت کوچک‌ترین تعرضی را به کشور نخواهد داشت,
,
, .,
,
,
,
,
, :,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه