اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل امور شهری استانداری مازندران عنوان کرد

نمره قبولی شهرداری شهر کوهی‌خیل در مدیریت شهری/ عمر مدیریتی شهرداران در کشور کمتر از 2 سال است

نمره قبولی شهرداری شهر کوهی‌خیل در مدیریت شهری/ عمر مدیریتی شهرداران در کشور کمتر از 2 سال است
مدیرکل امور شهری استانداری مازندران گفت: شهرداری‌ها از منابع مستقیم دلتی بهره نمی‌برند و بیشتر منابع درآمدی شهرداری از منابع عمومی است که از طریق مردم در مجموعه شهری وصول می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جویباران، فرهاد عسگری در آیین معارفه شهردار شهر کوهی‌خیل اظهار کرد: شهرداری کوهی‌خیل تأسیس سال 1383 است و آقای قاسمی به‌عنوان چهارمین شهردار این شهر انتخاب شدند.

وی افزود: کار در شهرداری با سختی‌های فراوانی همراه است و شهردار باید با عملکرد قوی به حواشی و مشکلات پاسخ دهد.

مدیرکل امور شهری استانداری مازندران با بیان اینکه شهرداری‌ها از منابع مستقیم دلتی بهره نمی‌برند گفت: بیشتر منابع درآمدی شهرداری از منابع عمومی است که از طریق مردم در مجموعه شهری وصول می‌شود.

عسگری بیان کرد: شهرداری کوهی‌خیل از آغاز تأسیس تاکنون نمره قابل قبولی را در مدیریت شهری گرفته است و با پتاسیلی که دارد می‌تواند به توسعه و پیشرفت بیشتری نیز دست پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه سرانه شهرداری برای هر شهروند یک میلیون تومان در سال است گفت: با توجه به اینکه جمعیت شهر کوهی‌خیل دو هزار و 500نفر است و بودجه آن نیز 2میلیارد و پانصد میلیون تومان است یک توازن خوبی بین سرانه و بودجه برقرار است.

مدیرکل امور شهری استانداری مازندران تأکید کرد: با توجه به اینکه این شهر راه دسترسی به دریا است می‌تواند با جذب سرمایگذاران به توسعه شهری و اقتصادی شهر و شهرستان کمک بسیاری شود.

عسگری با بیان اینکه قدرسهم ارزش افزوده شهر کوهی‌خیل در سال گذشته 110 میلیون تومان بود گفت: این رقم بسیار پایین است که امیداوریم در سال‌های آینده افزایش پبدا کند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه از یک هزار و 250 شهر در کل کشور میانگین عمر مدیریت شهرداری‌ها کمتر از 2 سال است.

مدیرکل امور شهری استانداری مازندران از برنامه‌های ویژه دولت برای شهرهای زیر 10 هزار نفر خبر داد گفت: دولت تدابیر و حمایت‌های خاصی را برای شهرهای زیر 10 هزار نفر دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه