به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل شاهوار رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود در آیین تکریم و معارفه معاون بهداشت این دانشگاه در سرسرای پورسینای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه پیشگیری بر درمان مقدم است سرلوحه تمام امورات در بخش بهداشت است گفت: مدیران بخش بهداشت باید گامی بردارند تا فاصله میان آرزو و عمل را کوتاه کرده و انتظار تحقق شعار بهداشت بر درمان مقدم است باید به طور ویژه در حوزه بهداشت عملیاتی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار,وی اظهار کرد: تقدم و اثر بخشی پیشگیری بر درمان نه به عنوان اینکه خدمات پیشگیری خدمات ساده و کم هزینه ای است بلکه به عنوان اینکه خدماتی حیاتی و نجات بخش است پایه و اساس تمام خدمات است و می توان آن را در قالب فرهنگ سازمانی پیاده کرد و تداوم و تحکیم بخشید.
,رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شاهرود افزود: در بیشتر موارد با مراقبت های اولیه بهداشتی و پیشگیری می توان کاری کرد که مردم درد بیماری را در مراحل پیشرفته تجربه نکرده هزینه های سنگین درمان بر مردم، جامعه و دولت تحمیل نشود و عوارض سنگین بسیاری از بیماری ها کاسته و به حداقل برسد و هم چنین بسیاری از مرگ و میرهای زودرس اتفاق نیفتد.
,چمن با بیان اینکه خدمات بخش بهداشت محسوس و ملموس نیست بیان کرد: نتایج کار و فعالیت در حوزه بهداشت و نتایج آن برای همگان به صورت محسوس و ملموس دیده نمی شود و این در حالی است که برای نمونه امید به زندگی در بین ایرانیان در اوایل انقلاب 57 سال بود اما در طول این سال ها و خدماتی که در حوزه بهداشت انجام پذیرفته است این رقم به بیش از 74 سال افزایش یافته است.
,وی با بیان اینکه ایثار و از خودگذشتگی لازمه کار کردن در حوزه بهداشت است تاکید کرد: مراقبت های اولیه بهداشتی بیشترین تاثیر را در افزایش امید به زندگی داشته اما محسوس نیست.
,رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: امروز هم در تمام دنیا اساس بر پیشگیری است و با وجود همه پیشرفت های عظیم در علم پزشکی و روش های تشخیصی و درمانی اما پیشگیری بر درمان مقدم است و قریب به اتفاق صاحب نظران علم سلامت در دنیا تاکید بر این دارند که عمده منابع و وقت را باید صرف حوزه پیشگیری کرد.
,چمن با بیان اینکه بهداشت فقط پیشگیری نیست گفت: غربالگری، تشخیص زود هنگام، کمک به ترویج زندگی سالم و نهادینه کردن آن در جامعه اساس کار در حوزه بهداشت است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه