logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

شیخ الاسلام:

استفعای حریری برای تضعیف محور مقاومت صورت گرفته تا جایگزین سناریوی جنگ های نیابتی شود

استفعای حریری برای تضعیف محور مقاومت صورت گرفته تا جایگزین سناریوی جنگ های نیابتی شود
مشاور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: استعفای سعد حریری در راستای تضعیف حزب الله از سوی صهیونیست‌ها و سعودی‌ها دیکته شده و کوچکترین خدشه‌ای به محور مقاومت وارد نخواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین شیخ الاسلام در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: استعفای سعد حریری، نخست وزیر لبنان قسمتی از طرح جدید آمریکایی، صهیونیستی و رژیم های شاهنشاهی کشورهای عربی برای تضعیف حزب الله لبنان و محور مقاومت صورت گرفته تا جایگزین سناریوی جنگ های نیابتی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسین شیخ الاسلام در گفت و گو با خبرنگار , تابان تربت, ، اظهار کرد: استعفای سعد حریری، نخست وزیر لبنان قسمتی از طرح جدید آمریکایی، صهیونیستی و رژیم های شاهنشاهی کشورهای عربی برای تضعیف حزب الله لبنان و محور مقاومت صورت گرفته تا جایگزین سناریوی جنگ های نیابتی شود.,

 

,

وی تصریح کرد: ایالات متحده و صهیونیست ها به همراه مزدوران منطقه ای خود بویژه آل سعود و سایر رژیم های شاهنشاهی منطقه برای خارج کردن مسئله فلسطین از اولویت جهان اسلام سناریوی جنگ های نیابتی را طراحی و اجرا کردند تا علاوه بر تضعیف محور مقاومت امنیت رژیم نامشروع اسرائیل را تامین کنند.

,

 

,

مشاور امور بین الملل رئیس مجلس با بیان اینکه اکنون این طرح پس از سالها جنگ های نیابتی در غرب آسیا با شکست مواجه شده، افزود: با توجه به پیشروی های محور مقاومت در سوریه و عراق و شکست های پیاپی گروههای تروریستی این طرح جایگزین سناریوی قبلی اجماع صهیونیستی، آمریکایی و عربی خواهد شد تا همچنان محور مقاومت را تحت فشار قرار دهند.

,

 

,

شیخ الاسلام با بیان اینکه استعفای سعد حریری در راستای تضعیف حزب الله از سوی صهیونیست ها و سعودی ها دیکته شده و کوچکترین خدشه ای به محور مقاومت وارد نخواهد کرد، اظهار داشت: این سناریو بعد از شکست داعش و جبهه عربی- عبری در ایجاد وهابیت تروریسم در منطقه توسط ترامپ و صهیونیست ها طراحی شده و بخشی از آن به سعد حریری واگذار شده بود.

,

 

,

مشاور امور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی بیان داشت: این موضوع زمانی بیشتر اهمیت دارد که در لبنان اتحاد و وحدت رویه دولت و حزب الله توانسته بود تروریست ها در عرسال و سایر مناطق مرزی این کشور را با شکست مواجه کند و از لبنان رانده شوند، بنابراین جبهه استکبار برای دامن زدن به تشنج های منطقه غرب آسیا وارد مرحله جدیدی از توطئه های منطقه ای شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه