logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بانوی کارآفرین سیستانی:

وقتی سرطان در برابر اراده بانوی سیستانی زانو می زند/ سرچشمه هنر در دستان مادربزرگ

وقتی سرطان در برابر اراده بانوی سیستانی زانو می زند/ سرچشمه هنر در دستان مادربزرگ
بانوی کارآفرین سیستانی، بیماری سرطان را با هنرهای دستی خود به زانو درآورد به طوری که در حال حاضر هیچ گونه علامتی از سرطان در وجود وی مشاهده نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ این روزها شمار بیکاران در جامعه به شدت افزایش یافته به طوری که بسیاری از جوانان تحصیلکرده کشور در گوشه ای از خانه کز کرده و در انتظار به کار گماشته شدن توسط دولت و بخش خصوصی هستند.

تعداد بیکاران آن چنان زیاد است که دیگر جوانان تحصیلکرده حاضر به پادویی و کارگری و حتی اشتغال به مشاغل کاذب شده اند چرا که دیگر از دراز کردن دست خود جلوی والدین خسته شده اند.

اما در این بین افرادی هستند که بدون توجه به آگهی های استخدام دست روی زانوی خود گذاشته و با کارآفرینی زمینه اشتغال خود و حتی چند نفر دیگر را فراهم آورده اند.

افرادی که با خلاقیت، کوشش و اراده و توکل بر خدا خواستن، توانستن است را معنا کرده و در این راه الگویی شایسته برای دیگران شده اند.

جمیله شفیعی یکی از معدود بانوانی است که علیرغم ابتلا به بیماری سرطان توانست با کارآفرینی علاوه بر ایجاد اشتغال برای خود با بیماری سرطان هم مبارزه کند.

جسارت و تلاش این بانو قابل تقدیر و ستایش است چرا که توانسته بیماری که جان هزاران نفر را تاکنون در جهان گرفته را شکست دهد.

پزشکان امیدی به زنده ماندن من نداشتند

بانوی کارآفرین سیستانی عنوان کرد: ۱۸ سال قبل بیماری سرطان در وجودم تشخیص داده شد به طوری که پزشکان دیگر امیدی به زنده ماندن من نداشتند.

جمیله شفیعی به خبرنگار اوشیدا گفت: روزهای بسیار سختی را در دوران بیماری گذراندم حالم هر رور بدتر از قبل می شد و به طور مکرر راه مشهد را جهت درمان پیش رو داشتم.

وی افزود: با اینکه پزشکان نسبت به بهبود حالم قطع امید کرده بودند در فنی و حرفه ای زابل ثبت نام و شروع به یاد گیری انواع حرفه ها کردم.

شفیعی تصریح کرد: هرچه بیشتر در فنی و حرفه ای یاد می گرفتم بیشتر حالم خوب می شد چرا که دیگر فکرم به جای بیماری به یادگیری و انجام فن جدید معطوف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, پزشکان امیدی به زنده ماندن من نداشتند, پزشکان امیدی به زنده ماندن من نداشتند,
,
,
,
,
,
,
,
,



وی تصریح کرد: در طول مدت بیماریم در فنی حرفه ای توانستم ۳۱ حرفه جدید یاد گرفتم و این موضوع امید و انگیزه را در وجودم روز به روز بیشتر می کرد.

شفیعی تاکید کرد: پس از گذشت مدتی و حضور مداوم در کلاس های فنی و انجام این حرفه ها در منزل به پزشک مراجعه کردم اما در کمال تعجب بیماری سرطان به طور کامل در وجودم ریشه کن شده بود و تعجب همگان را برانگیخت.

وی که در حال حاضر امدادگر هلال احمر است، بیان کرد: هیچ دارویی به جز در ماه دوبار آموکسی یا بعضی موقع که خیلی بی خواب می شوم یک آرام بخش ویا یک آهن آن هم به علت اینکه خیلی رژیم غذایی خاص دارم و از طب سنتی بهره می برم دارویی دیگر مصرف نمی کنم.

شفیعی با عنوان اینکه با توکل بر خدا علاوه بر مبارزه با سرطان 31 حرفه هنری یاد گرفتم، ابراز کرد: چنان بیماری در وجودم پیشرفت داشت که بعد هشت بار عمل جراحی پزشکان ناامید شدند اما در حال حاضر نه تنهاسلامتی خود را به دست آوردم بلکه نمایشگاه آثارم را در خانه برپا کردم.

وی با اشاره به اینکه فعالیت بسیار زیادی دارم و هیچ گونه داروی شیمیایی مصرف نمی کنم، بیان کرد: با اینکه هیچ وام یا کمکی از کسی دریافت نکردم، هر روز یک حرفه یا هنر جدید یاد می گیرم.

هنرهایم را به دخترم آموزش دادم

بانوی کارآفرین ابراز کرد: دختر بزرگم را درسن ۱۸ سالگی عروس کردم و در حال حاضر یک نوه هم دارم و در این راستا تمامی هنرهایم را به دخترم نیز آموزش دادم.

وی با بیان اینکه همسرم باز نشسته آموزش و پرورش است، ادامه داد: مداحی، قرآن، گلدوزی، خیاطی،گلاب گیری، پرورش آلوئه ورا، کوبلن دوزی، مروارید دوزی، گل سازی با پارچه، آرایشگری، تشک دوزی، کوسن دوزی، رنگ آمیزی، پرورش قارچ، عروسک دوزی با پو لیش، عروسک بافی، قلاب بافی، ابریشم بافی، دو میل بافی، شبه قالی، قالی بافی، پیوند درختان، تاک بری، قوتو کرمانی،طب سنتی، ترشی، مربا، شیرینی، انواع شربتها، بذر قارچ، سمنو، رشته، خلک بافی، خواص گیاهان دارویی وگلدوزی، کندو داری، جواهر سازی و خامه دوزی تنها بخشی از هنرهایی است که یاد گرفته و انجام می دهم به شمار می رود.

شفیعی که ۴۷ ساله است، تصریح کرد: در حال حاضر تمام کارهایم در منزل دپو شده چرا که مکانی مناسب برای کار ندارم و تنها زمینی که برای این کار هم در نظر گرفتم را هزینه ساخت آن را ندارم.

وی با اشاره به اینکه فقط تا سیکل تحصیل کرده، ابراز کرد: به جوانان توصیه می کنم که دنبال کار بروند نگویند که کار نیست، چرا که پشتکار مرا زنده نگه داشته است.

شفیعی تاکید کرد: چندین کتاب نوشتم اما به دلیل اینکه هزینه چاپ ندارم به صورت جزوه و دست نویس در اختیار دیگران قرار می دهم.

,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, هنرهایم را به دخترم آموزش دادم, هنرهایم را به دخترم آموزش دادم,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



وی با بیان اینکه شرکت به نامم ثبت کرده ام، تاکید کرد: اگر مسئولین مکانی برایم درست کنند مطمئن باشید برای چندین نفر ایجاد اشتغال خواهم کرد.

شفیعی با عنوان اینکه دختر کوچکم ۱۱ حرفه یاد دارد، تصریح کرد: با حرفه هایم برای تمامی اعضای خانواده ام ایجاد سرگرمی و حتی اشتغال کرده ام‌.

انتهای پیام

,
, ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه