logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

نماینده ولی‌فقیه سپاه قدس گیلان در رامسر:

حماسه عظیم اربعین حسینی در کربلا آمریکا و استکبار جهانی را وحشت‌زده کرده است

حماسه عظیم اربعین حسینی در کربلا آمریکا و استکبار جهانی را وحشت‌زده کرده است
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه قدس گیلان در رامسر گفت: پیاده‌روی و اجتماعات اربعین امام حسین(ع) حرکتی است که آمریکا و جنایتکاران وحشت عجیبی از آن دارند و این حادثه عظیم جهانی را در رسانه‌های به‌اصطلاح بی‌طرف خود سانسور می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامسرنوین، حجت‌الاسلام غلامحسن تسخیری در اجتماع بزرگ اربعین حسینی در جنب مصلی جوادالائمه رامسر، اظهار کرد: اربعین یعنی لبیک یا حسین، اربعین فریادی است که امروز مستکبران عالم را ترسانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامسرنوین,

وی افزود: پیاده روی و اجتماعات اربعین امام حسین(ع) حرکتی است که آمریکا و جنایتکاران وحشت عجیبی از آن دارند و این حادثه عظیم جهانی را در رسانه‌های به اصطلاح بی طرف خود سانسور می‌کنند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه قدس گیلان بیان کرد: این حضور و ندای شما و فریاد یا حسین زائران و عزاداران امام حسین(ع) در همه نقاط کشور های اسلامی بیانگر حقیقت اسلام است.

تسخیری بیان کرد: امروز ما شاهد آن هستیم که ملت عراق با جان و دل پذیرای زائران اباعبدلله الحسین(ع) هستند و انگار مردم عراق یک سال اندوخته می‌کنند تا اربعین را در خدمت زائران باشند.

وی تصریح کرد: دلدادگی و حرکت عظیم اربعین حسینی در چند سال اخیر که شور و شعور زیادی پیدا کرده است نشانگر حرکتی جهانی به رهبری امام حسین(ع) است که ان‌شاءالله به ظهور امام زمان(عج) ختم می‌شود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان در پایان گفت: امروز اربعین نماد وحدت شده است و نه تنها وحدت اسلامی بلکه وحدت انسان های آزادی خواه در عالم و ما شاهد آن هستیم که مردم با پای پیاده چند روز حرکت می‌کنند تا در مسیر و معیت امام حسین(ع) قرار بگیرند و جان و مالشان را تقدیم به سرور و سالار شهیدان کنند و این همان عشق به اباعبدالله است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه