اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول مرکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرکرد خبر داد؛

اجرای طرح "متفکران کوچک" در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرکرد

اجرای طرح "متفکران کوچک" در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرکرد
مسئول مرکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرکرد گفت: حلقه پرسشی، تحقیقی «متفکران کوچک» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مجتمع شهرکرد تشکیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اعظم آل معصوم مسئول مرکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرکرد در گفت‌وگو باجهانبین نیوز؛ اظهار کرد: همزمان با اجرای طرح کانون مدرسه در مرکز فرهنگی هنری مجتمع شهرکرد ۱۰۰ نفر از دانش آموزی مدرسه دکتر حسابی در پایه چهارم و پنجم تحصیلی تحت پوشش طرح "متفکران کوچک" قرار گرفتند.

وی افزود: ارتقاء تفکر خلاق و پرورش روح پرسشگری در کودکان و ارتقاء همکاری های سازنده و تعاملات علمی درقالب طرح کانون و مدرسه ازجمله اهداف اجرای این طرح محسوب می شود.

آل معصوم بیان داشت: در این برنامه دانش آموزان با شرکت در یک جستجوی فلسفی و فرایند کند و کاو، به کشف رابطه مفاهیم مختلف، تجزیه و تحلیل موضوعات گوناگون، پردازش فرضیات بدیع درباره ماهیت پدیده ها و اشیا، بیان فرضیه و احتمال سازی، بازسازی و تجدیدنظر آگاهانه در راستای محورهای درسی وسوالات ذهنی خود می پردازند.

وی در این باره تصریح کرد: منابع این طرح از متون وکتاب های کانون در زمینه ی های گوناگون علمی، ادبی و هنری تامین شده که درقالب داستان خوانی سوال بر انگیز، تفکر محاوره ای، کاوش گری، طرح مسئله، احتمال یابی و تفکر گروهی خلاق ارائه می گردد.

آل معصوم در انتها گفت: بر این اساس این طرح از ابتدای آبان ماه سال جاری شروع و تا پایان فروردین ماه ۹۷ ادامه خواهد داشت، بررسی تاثیر نور و رنگ در هستی و آشنایی با ذره بین، چیستی و چرایی و کاربردهای گوناگون آن درقالب مدل های کوچک طراحی شده در کارگاه تفکر خلاق از جمله موارد مطرح شده در این کارگاه ها به شمار می رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه