اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت

شهرستان قروه نیازمند نگاه ویژه استاندار/تغییر مدیران جناحی، مطالبه اساسی مردم

شهرستان قروه نیازمند نگاه ویژه استاندار/تغییر مدیران جناحی، مطالبه اساسی مردم
با تغییر استاندار کردستان انتظار می رود تا دیگر بار شاهد انتصاب مدیران جناحی و سیاسی در سطح شهرستان قروه نباشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، در طول سال های گذشته شهرستان قروه دستخوش تغییر و تحولاتی به دور از شان و منزلات مردم ولایت مدار و شهید پرور این دیار بوده است به گونه ای که در کمتر از 4 سال 4 فرماندار در این شهرستان تودیع و معارفه شدند و مدیران بسیاری از دستگاه های دولتی و ارگان ها و نهادهای فرهنگی بدون آنکه از سمت خود مطلع شوند جا به جا شدند و در کوتاهترین زمان ممکن خارج از آنکه بتوانند در مقام خود به مردم این دیار خدمت کنند با برنامه هایی مانده روی میز از سمت خود کنار گذاشته شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,

اما هم اکنون با تغییر استاندار کردستان بدون شک این انتظار می رود که نگاه ویزه ای به این شهرستان که از امکانات و منابع خدادادی خاصی نیز برخوردار است؛ شود که شایسته مردمان آن نیز می باشد.

,

شهرستان قروه دارای منابع غنی معدنی و نیز به عنوان قطب کشاورزی در استان کردستان و یکی از اصلی ترین منابع تامین مواد غذایی اولیه و مورد نیاز زندگی همچون سیب زمینی ، خیار و ... محسوب می شود که توجه به بخش کشاورزی و برطرف ساختن مشکلاتی نظیر کم آبی در زمین های مستعدی که کمتر منطقه ای از استان کردستان دارای آن می باشد ضروری است

,

متاسفانه در شرایطی که شهرستان قروه دارای استعداد پیشرفت و ترقی در تمامی زمینه ها می باشد اما در طول سالیان گذشته حضور برخی مدیران جناحی و سیاسی در این شهرستان مانع از پیشرفت روز افزون شده است به گونه ای که بیش از هر چیز فعالیت های سیاسی در دستور کار این افراد قرار گرفته است.

,

بدون شک انتخاب افراد سیاسی در بالاترین سطوح مدیریتی نه تنها مغفول ماندن استعدادها و توانایی ها را در پی خواهد داشت بلکه زمینه افول عملکرد ها را نیز در پی دارد و مانع از شکوفایی توانمندی های جوانان خواهد بود.

,

نگاه سیاسی برخی از مدیران اجرایی در سطح شهرستان قروه در طول سال های گذشته آسیب های جبران ناپذیری به بخش های مختلف این شهرستان وارد ساخته است که قطعا داشتن چنین دیدگاه هایی نتیجه ای جز از بین بردن استعدادها نیز نخواهد داشت.

,

اما هم اکنون و با تغییر استاندار کردستان این مهم به عنوان اصلی ترین مطالبه مردم شهرستان قروه باید در نظر گرفته شود که بیش از این نیز نمی توان تغییرات سیاسی و جناحی را تاب آورد و لازم است تا با نگاهی روشنبینانه و خردمندانه که جز آن نیز انتظار نمی رود شاهد تغییر در سطوح مدیریتی شهرستان قروه باشیم.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه