اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مشکلات شهرک بهمن کوار و پاسخ نایب رئیس شورای شهر

مشکلات شهرک بهمن کوار و پاسخ نایب رئیس شورای شهر
سید حجت حسینی نایب رئیس شورای شهر کوار به انتقادات نسبت به برخی از مشکلات شهرک بهمن کوار پاسخ داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارکوار، تعدادی از شهروندان شهرک بهمن کوار در گفتگو با خبرنگار بهارکوار نسبت به برخی از مشکلات این منطقه از شهر کوار گلایه داشتند و خواستار پیگیری این امر از طریق مسئولین امر بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارکوار,

 

,

یکی از این شهروندان گفت: مردم شهرک بهمن از عدم وجود امکانات اولیه رنج می برند و حتی یک راه دسترسی درستی هم نداریم و جدیداً هم هر جا یه آسفالتی خراب کردند آوردن ریختن اونجا، واقعا چقدر بی انصافی هست چقدر زمان رأی گیری وعده و وعید به این بیچاره ها دادند، انصاف نیست این همه کم لطفی.

,

 

,

سید حجت حسینی نایب رئیس شورای شهر کوار در پاسخ به این انتقادات گفت: مردم شهرک بهمن مردمی زحمت کش و کم بضاعت هستند که به ناچار اقدام به ساخت و ساز بدون مجوز و بدون مالکیت در آن محل نمودند و با این حال شورای شهر تصمیم گرفتند زمینهای تصرف شده شهرداری را با قیمت پایین به خودشان واگذار نمایند، تخفیف ویژه و قسطی برایشان گذاشتیم که امیدواریم از این فرصت استفاده نمایند.

,

 

,

حسینی افزود: بحث آسفالت معابر آن، ابتدا اینکه دیوار کارخانه قند در جاده واقع گردیده و فعلا تا تعیین تکلیف، امکان جدول گذاری و آسفالت وجود ندارد ضمن اینکه چند خانه مسکونی نیز در مسیر خیابان ساخت و ساز نمودند که باید عقب نشینی نمایند.

,

 

,

نایب رئیس شورای شهر یادآور شد: این آسفالتهایی که از خیابانها برداشت می شوند هر کامیون چهار میلیون قیمت دارد و بسیاری از مردم متقاضی خرید و استفاده از آن هستند و خود شهرداری مکانهای زیادی مانند پیاده رو های سی متری ارتش و چهل متری خلیج فارس دارد که می تواند به نحو صحیح برای استفاده عموم از این آسفالتها استفاده نماید اما دیدیم که مردم شهرک بهمن خاک آزارشان می دهد و لذا تصمیم گرفتیم با انتقال آسفالت های تراشیده شده از سطح شهر به این نقطه، به آن محله کمک و مساعدت نماییم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه