اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کنارک :

جایگاه ویژه کشور در عرصه بین المللی مدیون بسیج مردمی است/ برگزاری بیش از ۱۷۰ برنامه در کنارک

جایگاه ویژه کشور در عرصه بین المللی مدیون بسیج مردمی است/  برگزاری بیش از ۱۷۰ برنامه در کنارک
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کنارک گفت: حضور مردم به عنوان یک اصل در برنامه های بسیج این نهاد را مردمی ترین نیرو در کشور کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، حمد اردنی در جلسه شورای اداری شهرستان کنارک که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، اظهار کرد: امروز بسیج در جامعه فراگیر شده و باعث عزت و سربلندی و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هم در داخل و خارج از مرزهای کشور شده است.

وی با بیان اینکه بسیج در عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و عمران حضور گسترده دارد و تمام آحاد ملت را در برگرفته است، افزود: باید وظیفه خود و همه مدیران دستگاه های اجرایی دانست در تمام برنامه های هفته بسیج حضور پررنگ داشته باشیم.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار بیان کرد: بسیج به معنای مخلص بودن و عزت و شرافت داشتن است که حفظ داشته های دینی و کسب معارف دینی و معرفت الهی را به همراه دارد.

به گفته اردنی؛ فردی که به عنوان یک بسیجی شناخته می شود همیشه سرافراز است و هیچ وقت از مسیر خود جدا نخواهد شد.

 امام جمعه اهل سنت شهرستان کنارک باتبریک هفته بسیج گفت: بسیج همواره در شروع انقلاب حضوری حماسی داشته و  امروز همچنان در تمامی عرصه ها حضوری پررنگ دارد و این خدمات ارزنده، بر ملت ارائه می دهد.

مولوی عبدالمالک ملکی پور با بیان اینکه دشمنان از ایجاد اختلاف سواستفاده می کنند، گفت: اجازه ندهیم دشمنان در بین مسلمانان جا داده شوند و بذر اختلاف را نپاشند.
 
وی با اشاره به آسیب های اجتماعی در جامعه بیان کرد: امروز بسیجیان نقش ویژه ای در ترویج فرهنگ نماز دارند تا جامعه از آسیب های اجتماعی به دور باشد.


فرمانده سپاه شهرستان کنارک نیز در این جلسه گفت: بسیج جزء لاینفک انقلاب اسلامی است که از بدو تشکیل تاکنون خدمات زیادی از جمله در دوران دفاع مقدس، محرومیت زدایی، سازندگی، تولید علم و ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی انجام داده است.

سرهنگ علی حق پرست اظهار کرد: این افتخار است که بسیج و سپاه در عرصه سازندگی و محرومیت زدایی گام برمی دارد و در طول هفته بسیج هر روز شاهد افتتاح پروژه های محرومیت زدایی و سازندگی خواهیم بود.

وی افزود: به مناسبت هفته بسیج بیش از ۱۷۱برنامه در قالب ۷۵ موضوع که مهمترین این برنامه ها  شامل ساخت حسینیه مسجد امام علی (ع)توسط گروه جهادی ،برگزاری نشست روشنگری، مسابقات والیبال ادارات ،گرد همایی سیاسی کارکنان بسیج، بازدید از پایگاه های مقاومت، تشکیل واداره حلقه مربیان، نشست های هماهنگی تحلیل سیاسی مسوولین، یادواره شهدا، مراسم قرائت دعای ندبه،تجمع بزرگ بسیجیان از جمله این برنامه ها است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه