اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفتگو با احد آزادیخواه مطرح شد؛

واردات برنج نه توجیه اقتصادی دارد و نه به لحاظ بهداشتی به صلاح کشور/استیضاح وزیر جهاد کشاورزی دردستور کار

واردات برنج نه توجیه اقتصادی دارد و نه به لحاظ بهداشتی به صلاح کشور/استیضاح وزیر جهاد کشاورزی دردستور کار
نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه با واردات برنج هم اقتصاد کشاورزی و هم به لحاظ جشمی در معرض آسیب و خطر هستیم، گفت: واردات این محصول نه توجیه اقتصادی و نه به لحاظ بهداشتی به صلاح است، لذا وزیر جهاد باید برای این امر پاسخ منطقی بدهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام احد آزدیخواه در گفت‌وگو با خبرنگار آوای سیدجمال؛ به صراحت مخالفت خود در زمینه واردات  برنج را اعلام کرد و گفت: واردات این محصول کار اشتباهی است و ما به اندازه کافی در کشور تولید مرغوب محصول برنج ایرانی را داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سیدجمال؛ ,

وی با بیان اینکه با واردات برنج از دو جهت آسیب می‌بینیم، گفت: یکی از آسیب‌ها به لحاظ اقتصادی است که نمایندگان مجلس مرتب در حال تذکر دادن در این زمینه هستند که ظاهرا" مافیایی پشت این قضیه است و اقتصاد برنج ما را بهم ریخته است  و کشاورزان هر ساله آسیب‌های جدی می‌بینند.

نماینده مردم ملایر در مجلس ادامه داد: آسیب دیگر واردات برنج از جهت حوزه بهداشت و درمان است که با واردات برنج همیشه در معرض آسیب‌های جسمانی هستیم و این خطرات زیادی در زمینه بهداشتی برای هموطنان دارد.

وی یادآور شد: واردات برنج نه توجیه اقتصادی و نه بهداشتی دارد و وزارت جهاد کشاورزی باید یا یک پاسخ منطقی در این زمینه بدهد که نمایندگان مجلس در شمال کشور قانع شوند که البته تاکنون نشده اند یا از ورادات بی‌رویه برنج جلوگیری کند چرا آسیب جسمی هم وارد کرده است.

آزادیخواه با بیان اینکه رکن رکین اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید داخلی است، گفت: اگر تمام این شعارهایی که ما در تریبون‌ها می‌دهیم و خیلی‌ها متأسفانه شعار تو خالی است، بخواهیم عملی کنیم و یک گام را به جلو برویم، یک گام اول تا آخر حمایت از تولید ملی و داخلی است.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که ما تولید ملی داریم و مشابه آن را وارد نکنیم و حمایت کنیم، چرخه  اقتصاد فعال میشودو  رونق اقتصادی در کشور ایجاد می‌شود؛ نمونه بارز این تولیدات برنج در داخل است که هم شمال و هم جنوب کشور به راحتی میتوانند کشاورزان ما برنج‌کاری را توسعه دهند و بیشتر تولید کنند اما متاسفانه این واردات ارکان اقتصاد مقاومتی را بهم ریخته است.

نماینده مردم ملایر در مجلس در پاسخ به این سؤال که مجلس برای جلوگیری از این واردات بی‌رویه و عملی شدن حمایت از تولید داخلی، استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را مطرح کرد و گفت: هم اکنون استیضاح وزیر جهاد کشاورزی در دست اقدام است و نمایندگان پر از تذکرات و سؤالات متعدد به وزیر جهاد هستند که در این حوزه و حوزه‌های دیگر به نتیجه نرسیدند و بسیاری از آنان مصر به استیضاح وزیر جهاد هستند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه