اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره اوقاف گرگان:

موقوفات گرگان پتانسیل بالای برای سرمایه گذاری دارد/ 100 موقوفه در بافت قدیم گرگان قرار دارند

موقوفات گرگان پتانسیل بالای برای سرمایه گذاری دارد/ 100 موقوفه در بافت قدیم گرگان قرار دارند
رئیس اداره اوقافت شهرستان گرگان گفت: موقوفات شهرستان گرگان بستر بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاسرو؛ حجت الاسلام عباسعلی مهدوی راد، رئیس اداره اوقاف شهرستان گرگان در جمع خبرنگاران گفت: موقوفات گرگان با شهرهای دیگر متفاوت است، موقوفات شهرستان گرگان بستر بسیار خوبی برای سرمایه گذاری دارد منتهی از آن استفاده نشده است این در حالیست که استان های همجوار در بحث سرمایه گذاری موقوفات جلوتر از ما هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاسرو,

وی با تأکید بر اینکه موقوفات ما پتاسنیل بسیار خوبی برای سرمایه گذاری دارند، افزود: بسیاری زمین کشاورزی داریم که مستعد سرمایه گذاری است.

,

مهدوی راد همچنین ابراز کرد: گرگان بعد از یزد بزرگترین بافت قدیمی کشور را دارد، 100 موقوفه در گرگان داریم که در بافت قدیم قرار گرفته است، در یزد عرصه مرمت و احداث را جدی گرفته اند اما ما متاسفانه هنوز نتوانستیم بستر لازم برای سرمایه گذاری در این بافت و بهره برداری از آن برای جذب توریست را فراهم آوریم، در صورتی که اگر تنها به این مهم بپردازیم می توانیم در بسیاری جهات اشتغالزایی داشته باشیم.

,

رئیس اداره اوقاف شهرستان گرگان خاطرنشان کرد: از سال 1391 تا کنون حدود 416 وقف جدید داشتیم که از این میان 146 وقف در گرگان فقط بوده است با این حساب حدود یک سوم وقت استان در گرگان انجام می شود.

,

وی با بیان اینکه باید عرصه وقف بروزرسانی شود، گفت: نیازمند فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در این حوزه هستیم طبق فرموده مقام معظم رهبری موقوفات باید به روز شود، وقف و سلامت، وقف و علم و ... در این بسترها نیاز است ادارات مختلف دست ما را بگیرند.

,

حجت الاسلام مهدوی راد در پایان تأکید کرد: 90درصد موقوفات گرگان اطعام و عزاداری سیدالشهداست باید فرهنگ سازی شود وقف های جدید نیز داشته باشیم.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه