اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آزادی ۱۳۹ زندانی استان با دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بدهی/ با اعطای تسهیلات به ۳۸ زندانی جرائم غیر عمد استان موافقت شد

آزادی ۱۳۹ زندانی استان با دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بدهی/  با اعطای تسهیلات به ۳۸ زندانی جرائم غیر عمد استان موافقت شد
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کهگیلویه وبویراحمد از آزادی ۱۳۹ نفر از زندانیان مشمول ستاد دیه از زندان های استان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، جلسه هئیت امناء ستاد دیه استان با حضور حجت الاسلام مزارعی رئیس کل دادگستری، اسماعیل جمیاری مدیر کل زندانها ، محبی مدیر کل کمیته امداد امام (ره) احمدی مدیر نمایندگی و دیگر اعضاء ستاد دیه صبح امروز در دفتر دادگستری کل استان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

اسماعیل جمیاری مدیر کل زندانها و نائب رئیس ستاد دیه استان در این نشست با گرامیداشت ایام ربیع الاول و تقارن آن با هفته بسیج اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون از محل کمکهای مردمی ، منابع ستاد دیه کشور، معرفی به بانک های عامل، کمک صندوق تأمین خسارتهای بدنی و … جمعاً با پرداخت ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تعداد ۱۳۹ نفر از زندان آزاد شده که مبلغ یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان نیز با وساطت و مداخله کمیته صلح و سازش ستاد دیه استان و زندانهای تابعه ، از شکات و طلبکاران تخفیف و رضایت اخذ شده است.

,

نائب رئیس ستاد دیه استان  با بیان اینکه تعداد زندانیان آزاد شده در سالجاری به نسبت سال گذشته با افزایش ۸۵ درصدی همراه بوده است افزود: در سالجاری فعالیت ستاد دیه استان چشمگیر بوده و چنانچه بانکهای عامل همکاری بیشتری را در زمینه تسهیل در پرداخت وام با ستاد دیه داشته باشند حجم آزادی زندانیان جرائم غیر عمد افزایش خواهد یافت.

,

رئیس کل دادگستری و رئیس ستاد دیه استان نیز در ادامه با قدردانی از فعالیت های انجام گرفته در ستاد دیه گفت: شورای های حل اختلاف مستقر در زندانها بواسطه اعتماد و اطمینانی که طرفین دعوا به آنان دارند میتوانند در اصلاح و سازش طلبکار و بدهکار نقش بسزایی داشته باشند .

,

حجت الاسلام غلامرضا مزارعی در دامه و به منظور اجرای تعهدات بانکهای عامل ، خواستار حضور مدیران عامل بانکها در جلسه بعدی ستاد دیه شد.

,

در این جلسه پس از بحث و بررسی و تبادل نظر با اعطاء تسهیلات به تعداد ۳۸ پرونده از زندانیان جرائم غیر عمد زندانهای استان موافقت شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه