اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیمرغ خواستار شد

لزوم حمایت جدی از ناحیه صنعتی سنگتاب

لزوم حمایت جدی از ناحیه صنعتی سنگتاب
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی قائم‌شهر و سیمرغ با تأکید بر اینکه ناحیه صنعتی سنگتاب نیاز به حمایت و توجه جدی دارد، گفت: همه مشکلات در پرداخت تسهیلات نیست و با پیگیری‌های لازم ستاد تسهیل و سامانه بهین‌یاب سال گذشته تسهیلات خوبی پرداخت‌شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیمرغ ما، حسن فلاحی در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال این شهرستان اظهار کرد: سیمرغ شهرستان کشاورزمحور است و تنها محیط صنعتی این شهرستان ناحیه صنعتی سنگتاب است که بیشتر صنایع بزرگ در این ناحیه صنعتی مستقر هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمرغ ما, سیمرغ ما,

وی افزود: برخی دیگر از صنایع در سطح شهرستان مستقر و بقیه صنوف را واحدهای تولیدی کوچک با مجوز از اصناف تشکیل می‌دهند.

رئیس اداره تعاون، کار ورفاه اجتماعی قائم‌شهر و سیمرغ با اشاره به اینکه در ۴۳ واحد در ناحیه صنعتی سنگتاب مشغول به فعالیت هستند که با توجه به وضعیت رکودی سال‌های گذشته کشور دچار رکود شدند، تصریح کرد: با تزریق منابع در گردش از اواخر سال ۹۴ تا به امروز این صنایع جان تازه گرفتند.

این مسؤول ادامه داد: طی سال‌های گذشته کارگروه اشتغال تمرکز خود را روی دو مقوله حفظ اشتغال و بعد توسعه اشتغال پایدار در سطح صنایع و بنگاه‌های اقتصادی شهرستان قرار داد.

فلاحی با بیان اینکه حدود ۳۵۴ نفر از شاغلین واحدهای صنعتی شهرستان بیمه شدند، اضافه کرد: با حمایت از واحدهای صنعتی می‌توان تا سقف ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرد.

وی افزود: علی‌رغم تلاش‌های صورت‌گرفته ناحیه صنعتی سنگتاب با مشکلات خاصی روبه‌رو است که برای شناسایی و رفع این مشکلات جلسات مختلفی با مدیران واحدهای صنعتی با حضور مدیران کل برگزار شد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قائم‌شهر و سیمرغ با تأکید بر اینکه ناحیه صنعتی سنگتاب نیاز به حمایت و توجه جدی دارد، تصریح کرد: همه مشکلات در پرداخت تسهیلات نیست و با پیگیری‌های لازم ستاد تسهیل و سامانه بهین‌یاب سال گذشته تسهیلات خوبی پرداخت‌ شده است.

این مسؤول ادامه داد: حلقه مفقوده تولید موارد متعددی است که باید به‌صورت فنی و تخصصی با آن برخورد شود چراکه بعد از رفع این موانع به درجه مطلوبی خواهیم رسید.

فلاحی به بند دال تبصره ماده ۱۶ و عملکرد دو دستگاه اجرایی کمیته امداد و بهزیستی اشاره کرد و گفت: بهزیستی با ۴۵۵ میلیون تومان اعتبار ۳۰ نفر را بانک عامل معرفی کرد که ۲۷ نفر از این وام و تسهیلات استفاده کرده و سه نفر هم در حال پیگیری هستند تا ۱۰۰ درصد اعتبارات این بخش جذب شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه