logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دادستان عمومی و انقلاب اهر:

نبود مرکز دائمی ترک اعتیاد در اهر بیماران را به سایر شهرستان ها سرازیر کرده است

نبود مرکز دائمی ترک اعتیاد در اهر بیماران را به سایر شهرستان ها سرازیر کرده است
دادستان عمومی و انقلاب اهر گفت: متأسفانه هم اکنون به علت نبود این مرکز دائمی در شهرستان اهر،بیماران معتاد به مواد مخدر را که نیاز به ترک اعتیاد دارند، به مراکز یازپروری و ترک اعتیاد سایر شهرستان‌ها معرفی می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهروصال؛ رحیم عبداللهی؛ دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهر؛ شامگاه چهاشنبه 8 آذرماه؛ در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر اهراظهار کرد: با توجه به اینکه زندان اهر به ۶ حوزه قضایی خدمات ارائه می‌کند و محکومان این شهرستان در تنها زندان منطقه که در شهرستان اهر واقع شده، نگهداری می‌شوند و برخی ادارات نیز پوشش چند شهرستان دارند، ار این رو راه‌اندازی این مرکز در شهرستان اهر برای ارائه خدمات به کل منطقه ارسباران از نیازهای اساسی برای حوزه مبارزه با مواد مخدر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال,

وی گفت: متأسفانه هم اکنون به علت نبود این مرکز دائمی در شهرستان اهر،بیماران معتاد به مواد مخدر را که نیاز به ترک اعتیاد دارند، به مراکز یازپروری و ترک اعتیاد سایر شهرستان‌ها معرفی می‌کنند.

,

دادستان عمومی و انقلاب اهر اظهار داشت: با توجه به فقدان توانایی مالی در خانواده‌ها این امر در مرحله اول با مشکل مواجه می‌شود.

,

وی گفت:انتظار داریم مرکز فوق با حمایت شورای مبارزه با مواد مخدر و حمایت خیران در این شهرستان ایجاد شود.

,

این مقام قضایی با ارائه گزارشی از روند اجرایی پرونده‌های مطروحه در حوزه قضایی اهر افزود: در ۶ ماهه اول سال‌جاری ۷۲ فقره پرونده ویژه مواد مخدر در شعب دادسرای عمومی و انقلاب اهر مطرح و مورد رسیدگی قرار گرفته است.

,

عبداللهی در پایان از همه دستگاه‌ها و مردم خواست در امر اطلاع‌رسانی و پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر،دستگاه‌های دست‌اندرکار را یاری کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه