logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه زابل در خطبه های امروز نماز جمعه؛

خبرنگاران با چشمانی تیز بین و ریز بین مشکلات مردم را ببینند/داعشیان همان سربازان اسرائیلی هستند که نقاب بر چهره زدند

خبرنگاران با چشمانی تیز بین و ریز بین مشکلات مردم را ببینند/داعشیان همان سربازان اسرائیلی هستند که نقاب بر چهره زدند
حجت الاسلام کیخا گفت: خبرنگاران رسانه ها می توانند ناشر فرهنگ اصیل اسلامی در بین مردم و جامعه باشند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،به نقل از اوشیدا،حجت الاسلام کیخا امام جمعه شهرستان زابل در خطبه های این هفته نمازجمعه در مصلی المهدی زابل با سفارش بر ذکر صلوات گفت:این ذکر شریف برای تذهیب نفس بسیار سفارش شده است.

امام جمعه شهرستان زابل افزود: در این ذکر تمام اصول دین وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه همیشه اهل ذکر و دعا باشید گفت: به یاد خدا و قیامت باشید زیرا که دنیا مزرعه آخرت است و هرچه در این دنیا بکاریم در قیامت برداشت خواهیم کرد.

وی بیان کرد: اگر انسان بذر تهمت و دروغ بکارد،بذر معصیت و بی نمازی بکارد محصول او آتش جهنم و مار و عقربی ست که در آخرت نصیبش خواهد شد.

امام جمعه زابل ادامه داد: عمل صالح همان فروع دین است که در راس عمل صالح نماز است.

وی عنوان نمود: کسی که نماز نمی خواند خداوند نور افراد صالح را از چهره شخص می گیرد و چهره تاریک دارد و هر کار خیری را که انجام دهد از او قبول نمی شود و دعایش مستجاب نمی شود.

حجت الاسلام کیخا در خطبه های دو نماز جمعه شهرستان زابل ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: برتری و بالابودن به پست و مقام ،ثروت و قوم و قبیله نیست بلکه در پیشگاه خداوند آن کسی که باتقواتر است بالاتر و ارزشمندتر است.

وی با اشاره به 23 مرداد روز مقاومت اسلامی بیان کرد: این روز سالروز پیروزی حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه در مقابل رژیم جنایتکار اسرائیل است که به نام روز مقاومت اسلامی نامگذاری شده است.

حجت الاسلام کیخا خاطر نشان کرد: در یک ماه گذشته جهان یکی از دردناک ترین و فجیع ترین جنایتها را علیه بشریت و انسانیت در منطقه جغرافیایی کوچک غزه مشاهده کرد.

وی در ادامه گفت: صهیونیست ها با پیشرفته ترین سلاح ها و بمب های مخرب به جان انسانها افتادند و خانه های بسیاری را بر سر زنان و مردان فلسطینی خراب کردند و کودکان زیادی یتیم گشتند.

امام جمعه زابل بیان داشت: رژیم جعلی اسرائیل نسل کشی و کودک کشی در غزه به راه انداخته است و آنهایی که ادعای مسلمانی دارند در این شرایط سکوت اختیار می کنند.

وی یادآور شد: در این جنگ بیش از گذشته صدای مردم غزه به اروپا و جوامع غرب رسید و دلهای خفته را بیدار کرد.

وی با تاکید بر اینکه در این جنگ ثابت شد که کارآمدترین گفتمان ،گفتمان مقاومت و ایستادگی است.

حجت الاسلام کیخا تصریح کرد: پیروزی مقاومت در غزه نتیجه اتحاد و وحدت است و امروز جهان اسلام بیش از هر زمانی نیاز به اتحاد دارد.

وی یادآور شد:تفرقه افکنی بین صفوف مسلمین و ایجاد اختلاف بین مسلمین ،خیانت به اسلام است و هر کسی که وحدت و اتحاد شیعه و سنی را بر هم زند باید طرد شود.

وی در ادامه تاکید نمود: داعشیان همان سربازان اسرائیلی هستند که نقاب بر چهره زدند،و به اسم اسلام آمدند تا خنجر شان را بیشتر بر قلب اسلام فرو کنند.

امام جمعه زابل ضمن تبریک روز خبرنگار به تلاشگران این عرصه اظهار داشت: خبرنگار کسی ست که خداوند متعال به او ذوق نگارش داده است.
وی در ادامه گفت: خبرنگاران رسانه ها می توانند ناشر فرهنگ اصیل اسلامی در بین مردم و جامعه باشند .

حجت الاسلام کیخا با اشاره به نقش رسانه ها و خبرنگاران در از بین بردن مشکلات جامعه گفت: خبرنگاران با چشمانی تیز بین و ریز بین مشکلات مردم را ببینند و عین واقع را به مسئولین منتقل کنند.

وی اظهار کرد: جامعه ای که خبرنگار و رسانه های فعال داشته باشد،هرگز حق اش پایمال نمی شود.

امام جمعه زابل از خبرنگاران خواست تا در پوشش اخبار و رویدادهای از قبیل آثار باستانی،فرصت هم مرز بودن با کشور همسایه(افغانستان)،و از بیان مشکلات و فقر و تنگدستی مردم غافل نشوند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه