به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گزارش حرف رسا، جلسه کارگروه بیمه شهرستان با حضور فرماندار شهرستان، اعضای جلسه و کمالی مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزان و عشایر استان فارس روز یکشنبه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا,محسن پورزارعی فرماندار شهرستان بوانات در این جلسه میلاد نبی مکرم اسلام(ص)، هفته وحدت و میلاد امام جمعفر صادق(ع) را تبریک گفت و تصریح کرد: بیمه برای همه عزیزان و مردم بسیار لازم است و کشاورزان برای آینده خود باید از این مسیر برای روزگار پیری استفاده کنند.
,وی افزود: طی این چند سال توجه دولت به امر بیمه بسیار بوده و هست و باید این مهم توسط دهیاران در روستاها نسبت به آگاه سازی مردم صورت بگیرد تا مردم ترغیب شوند در این مسیر وارد شوند و از خدمات بیمه کشاورزی روستاییان و عشایر استفاده کنند چرا که پایین بودن نرم بوانات از نرم استان در استفاده از بیمه ها ضرورت این مهم را دوچندان می کند که باید همگان در این مسیر با هم حرکت کنیم.
,صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان نزدیک به 14 سال است که در شهرستان بوانات فعالیت و بیمه شده دارد اما هنوز مشکلاتی در مسیر صندوق بیمه در شهرستان وجود دارد.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه