اخبار داغ
  1. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  2. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  3. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  4. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  5. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  6. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  7. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  8. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  9. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  10. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  11. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  12. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  13. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  14. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  15. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  16. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  17. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  18. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  19. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  20. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید

نماینده سابق مجلس:

تصمیم نابخردانه ترامپ، پیامدی جز نابودی اسرائیل نخواهد داشت

تصمیم نابخردانه ترامپ، پیامدی جز نابودی اسرائیل نخواهد داشت
نماینده سابق اردبیل در مجلس گفت: تصمیم نابخردانه ترامپ، اهانت به احساسات صدها میلیون مسلمان بود که پیامدی جز نابودی اسرائیل نخواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کمال‌الدین پیرموذن نماینده سابق اردبیل در مجلس در گفتگو با سبلان‌ما، در خصوص تصمیم اخیر ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اعلام بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت: تصمیم نابخردانه ترامپ، اهانت به احساسات صدها میلیون مسلمان بود که قطعا پیامدی جز نابودی اسرائیل نخواهد داشت.
وی با اشاره به همراهی و سازش برخی کشورهای اسلامی و عربی با جریان نیرنگ در خصوص حرکت ذلت بار شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی گفت: این اقدام نتیجه ای جز افزایش فتنه های تجاوزگری، ستم پیشگی و جنگ افروزی رژیم صهیونیستی و گسترش زمینه های تضعیف و تهدید ارزش های انسانی ندارد.
پیرموذن با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و همپیمانانش، با سو استفاده از فضای بحرانی خاورمیانه، همه آثار حیات در سرزمین های اشغالی را هدف حملات ضد انسانی خود قرار داده است گفت: رژیم اشغالگر قدس، از آغاز موجودیت غیرقانونی اش تاکنون، رهاوردی جز شرارت و ناامنی در منطقه و تهدید صلح جهانی نداشته است.
نماینده سابق اردبیل در مجلس افزود: بدون تردید قدس شریف و سرزمین فلسطین روزی به صاحبان اصلی آن باز خواهد گشت و در آن روز عزت و سربلندی از آن کسانی خواهد بود که در این دوران سخت قدمی در این راستا برداشته باشند.
 پیرموذن با بیان اینکه ملت مبارز فلسطین تاکنون فرزندان بسیاری را تقدیم آرمان خود کرده است، اما در برابر دشمن تا دندان مسلح هرگز از پای ننشسته و نخواهد نشست گفت: بر همه ملت ها و انسان های حق طلب جهان خصوصا مسلمانان و بالاخص مردم شریف ایران اسلامی، لازم است همواره و به هر نحو ممکن از مردم ستمدیده و قهرمان و مبارز فلسطین تا رسیدن به حقوقشان حمایت کرده و با تصمیمات ظالمانه ترامپ در این خصوص مخالفت نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه