اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از پیامدهای شیوع استفاده از قلیان؛

قلیان زمینه ساز گرایش جوانان به مواد مخدر/ مصرف کننده مواد:مصرف قلیان قبح استفاده از مواد مخدر را برایم از بین برد

قلیان زمینه ساز گرایش جوانان به مواد مخدر/ مصرف کننده مواد:مصرف قلیان قبح استفاده از مواد مخدر را برایم از بین برد
جوان مصرف کننده مواد گفت:مصرف بیش از حد قلیون باعث شده بود تا گمان کنم تریاک هم چیزی بیشتر از قلیان نیست و قبح استفاده از مواد مخدر برایم ریخته بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛اعتیاد پدیده ای مخرب و ویرانگر است به گونه ایی که در سال‌های اخیر خیلی از جوانان را در خود غرق و به کام مرگ کشانده و اعتیاد به مواد مخدر، بنیان های فرهنگی، روانی و اجتماعی یک جامعه و به ویژه بنیان خانواده را به شدت متزلزل می‌ کند آمارها نشان می‏ دهد که همه گروه‌های سنی در معرض خطر اعتیاد قرار دارند و در این بین سهم جوانان بیشتر از دیگران است.
خانواده متعادل بیشترین نقش را در کاهش اعتیاد فرزندان ایفا می‌کند و بر عکس خانواده ای که توانایی برآوردن این کارکردها را ندارد زمینه را برای اعتیاد پذیری فرزندان فراهم می‌ کند اگر روابط بین اعضای خانواده گرم، صمیمی، حمایت گر و غیر مداخله جویانه باشد، فرزندان را از گرایش به اعتیاد باز می ‏دارد و محیط خانواده را به پناهگاهی عاطفی و امن تبدیل می‌کند که فرزندان در آن احساس امنیت کننددر واقع جوانانی که ارتباط صمیمانه و نزدیکی با اعضای خانواده دارند و از بودن در جمع آن ها احساس رضایت و شادی می‌‌کنند، کم تر به دنبال رفتارهای ناسالم و اعتیاد می‌روند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز؛, اعتیاد پدیده ای مخرب و ویرانگر است,
,

(م-ر) جوان 19 ساله میرجاوه ای 2 سال گرفتار اعتیاد بوده است وی که سرگرمی و تفنن را دلیل اعتیادش می داند در این باره می گوید: وضعیت مالی و خانوادگی خوبی داشتم بعد از پایان تحصیلاتم بیشترین وقتم را با دوستانم می گذراندم و گاهی همراه آنان تریاک مصرف می کردم.

,

وی ادامه داد: قبل از اینکه پای بساط مصرف مواد مخدر بنشینم اکثر اوقات با دوستانم قلیان می کشیدم و مصرف بیش از حد قلیان باعث شده بود تا گمان کنم تریاک هم چیزی بیشتر از قلیان نیست و قبح استفاده از مواد مخدر برایم ریخته بود.

,

این مصرف کننده مواد بیان کرد: مصرف مواد باعث شد تا قید درس و کنکور را بزنم و بیشتر وقتم را با دوستانم به تفریحات کاذب و  خماری بگذرانم و در این بین علاه بر اینکه خودم را نابود کردم خانواده ام نیز با دیدن وضعیت من زجر می کشیدند.

,

این جوان 19 ساله تاکید کرد: 6 ماه است برای ترک به کمپ مراجعه کردم و مصرف تریاک را کنار گذاشتم 2سال از زندگیم گرفتار اعتیاد بودم و مصرف مواد حتی بر روی چهره و جوانی ام تاثیر منفی داشت اراده کرده ام تا با غول اعتیاد بجنگم تا از هدر رفتن روزهای جوانی ام جلوگیری کنم.

,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه