logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده سپاه امام سجاد (ع) :

برپایی 24 موکب استان هرمزگان در ایام اربعین/ بزرگترین آشپزخانه مرز شلمچه توسط خیر مینابی احداث شد

برپایی 24 موکب استان هرمزگان در ایام اربعین/ بزرگترین آشپزخانه مرز شلمچه توسط خیر مینابی احداث شد
فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان با اشاره به برپایی 24 موکب استان هرمزگان در ایام اربعین گفت: یک خیر مینابی بزرگترین آشپزخانه مرز شلمچه را احداث کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز؛سردارترابی فرماندهی محترم سپاه امام سجاد (س)استان هرمزگان  در مراسم تجلیل از خادمین موکب سیدالشهدا با بیان اینکه بسیاری از جوانان برومند ایرانی آرزومند خادمی و حضور در کربلای معلی را داشتند و توفیق شهادت در راه امام حسین (ع)نصیب آن ها شد، اظهار کرد: ۴۰۰نفر از رزمندگانی که در جبهه حضور داشتند بر روی لباس خود می نوشتند یا زیارت یا شهادت و در آخر نیز شهادت نصیب آن ها شد و تاکنون نیز مفقودالاثر هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

ترابی افزود:  به واسطه مجاهدت های شهدا و ایثارگران اکنون جوانان با آسایش و راحتی به زیارت اباعبدالله الحسین(ع) می روند.

,

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) با بیان اینکه  اولین موکل استان هرمزگان در سال۹۴ در مرز شلمچه و عراق برپا شد، تصریح کرد: سال گذشته نیز دوموکب در عمود یک هزارو414  و عمود 665 توسط جوانان هرمزگانی اداره شد.

,

ترابی با اشاره به اینکه هرمزگان در اربعین امسال باحمایت های خیرین 24 موکب در شهرهای ایران و عراق برپا کرد،گفت: خیرین حاجی آبادی کمک های مالی گسترده ای داشتند و هم اکنون زمینی در کربلا خریداری شده تا موکب دائمی احداث شود.

,

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) با بیان اینکه خادمان هرمزگانی  به ۱۵۰۰نفر خدمت رسانی داشتنه اند،عنوان کرد : یک‌ خیر مینایی بزرگترین آشپزخانه را در مرز شلمچه بنا کرد که روزانه برای هفتاد هزار نفر غذا تهیه می شد.

,

ترابی با اشاره به حضور ۱۵۰ نفر از بهترین متخصصان پزشکی هرمزگان در ایام اربعین در عراق، تاکید کرد: تمام امورات مربوط به پیاده روی اربعین بابد توسط بسیجیان و مردم هرمزگان انجام شود لذا از هم اکنون بایدبرنامه های مربوط به برگزاری پیاده روی اربعین سال آینده مشخص شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه