logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

تنها راه‌حل مشکلات کشور، اقتصاد مقاومتی است / بازی‌های سیاسی گریبانگیر اقتصاد

تنها راه‌حل مشکلات کشور، اقتصاد مقاومتی است / بازی‌های سیاسی گریبانگیر اقتصاد
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بازی های سیاسی مشکل اصلی شهرستان ها به خصوص مناطق محروم است گفت: تکیه بر توان موجود و فعالیت درعرصه اقتصاد مقاومتی تنها راه برون رفت ازوضعیت موجود است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  هفت چشمه، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری دیشب در سفر به شهرستان اردل در جمع مردم این شهرستان در مسجد حضرت ابالفضل(ع) شهر اردل گفت:فرصت‌های نظام جمهوری اسلامی، فرصت‌های مغتنمی است در همین راستا مسئولان باید سعی در گره‌گشایی و خیرخواهی از امور مردم و جامعه داشته باشند.
نکونام با بیان اینکه همه افراد باید در هر جایگاهی که هستند وظایف خود را به درستی انجام دهند، افزود: کارگذاران نظام جمهوری اسلامی با مسئولان نظام‌های طاغوتی به دلیل داشتن خیرخواهی متمایز هستند و این مایه بالندگی است.
وی افزود:دشمن تلاش می کند که دوباره به داخل کشور ما نفوذ پیدا کند و حاکمیت و اداره این مردم و کشور را به دست بگیرد و هر طور که خودش می خواهد در این کشور تصمیم بگیرد و انقلاب اسلامی ایران را از میان بردارد.

وی تاکید کرد:امروز کشور در یک پیچ بزرگ تاریخی قرار گرفته است، یعنی در موقعیتی هستیم که به برکت عنایت های الهی و هدایت های امام(ره) و مقام معظم رهبری،خون مطهر شهدا و بصیرت و هوشیاری شما مردم انقلاب اسلامی ایران در اوج عزت و استقلال قرار گرفته و در برابر دشمنان و طاغوت ایستاده و دست آنان را از این کشور قطع کرده و حالا دشمن کمر بسته که این موقعیت را از این مردم بگیرد و دوباره کشور را به حالت اول بازگرداند.

نکونام تاکید کرد: دشمن برای ضربه زدن و از بین بردن انقلاب خیز برداشته و مجهز شده است و متأسفانه برخی ها در داخل به این دشمن خیز برداشته و زمینه را برای حضور او در داخل کشور فراهم می کنند که این خطری بزرگ در کمین کشور است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به جریان ها و جناح بازی های  سیاسی  امروز جامعه گفت:  در جریان های سیاسی باید یک نگاه داشته باشیم و آن نگاه حق و براساس شاخص حق باید باشد و هرچه بر پایه وابستگی بر جناح و گروه های سیاسی بمانیم به نظام و دین اسلامی ضربه بیشتری وارد می شود.

نکونام گفت: حرکت در مدار حق و ولایت فقیه در تمام مسئولیت ها به خصوص مسئولیت کارگزاران یک امر مهم و ضروری است و دل به دنیا بستن انسان را از توجه کردن به حق باز می دارد.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام تاکید کرد:  اگر کارها و اقدامات فقط در جلسات و آمارها خلاصه شود و در عرصه عمل و کف جامعه هیچ چیز مشاهده نشود، قطعا هیچ کاری از پیش نخواهد رفت و هیچ مشکل و کاستی  در جامعه رفع نخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

حجت الاسلام و المسلمین نکونام  بابیان  اینکه  تکیه بر توان موجود و فعالیت درعرصه اقتصاد مقاومتی تنها راه برون رفت کشور از مشکلات است تصریح کرد: مطالبه کننده در کشور کم نیست و همه مطالبه می‌کنند اما مشکل ما در مسئله اقتصاد مقامتی آن است که مجری و آن کسی که باید در میدان عمل وارد شود و  اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کند، در میدان عمل وارد نشده و اقتصاد مقاومتی بر زمین مانده است.

,

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر این که گام اول برای تحقق اقتصاد مقاومتی را باید دولتمردان بردارند تاکید کرد: به یقیین تحقق اقتصاد مقاومتی یک أمر همگانی است و همه آحاد جامعه، قوا و مسئولان باید در این جهت نقش آفرین باشند اما فرماندهی و قرارگاه این امر مهم باید در دولت و توسط دولت شکل بگیرد  و طبعا دولت اگر بخواهد فرماندهی کند و قرارگاه شکل بدهد، باید یک قرارگاه عملیاتی به دور از شعار،حرف و مطالبه‌گری شکل بدهد تا شاهد عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در جامعه باشیم.

انتهای پیام/
 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه