اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر عامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان:

69زندانی جرایم غیرعمد در سیستان و بلوچستان چشم انتظار خیران/ بدهکاران مالی درصدر جرایم

69زندانی جرایم غیرعمد در سیستان و بلوچستان چشم انتظار خیران/ بدهکاران مالی درصدر جرایم
مدیر عامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر تعداد ۶۹ نفر مددجوی جرایم غیرعمد در زندان های سیستان و بلوچستان به سر می برند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمدل بامری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: تمامی زندانیان جرایم غیر عمد در زندان های استان مرد بوده و خوشبختانه هیچ بانویی به این دلیل در بند نیست.

وی افزود: تعداد زندانیان حوادث و سوانح رانندگی ۱۲ نفر، شبه عمد یک نفر، بدهکاران مالی ۲۹ نفر، مهریه ۲۶ نفر و نفقه یک نفر می باشد.

بامری تصریح کرد: بیشترین زندانیان جرایم غیرعمد را بدهکاران مالی و پس از آن مهریه شامل می شوند که نشان از بی توجهی افراد به هشدارهای ارایه شده از سوی رسانه ها دارد چرا که این افراد بدون توجه به شرایط مالی خود اقدام به معامله و تعیین مهریه کرده اند.

مدیر عامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بیشتر زندانیان جرایم غیرعمد افراد باآبرویی هستند که تنها به دلیل غفلت و سهل انگاری و اطمینان بیش از حد به توانایی خود در زندان گرفتار آمده اند.

وی ابراز کرد: از ابتدای سال تاکنون به همت ستاددیه استان، کشور و خیران ۸۳ زندانی جرایم غیرعمد آزاد و به آغوش خانواده بازگشته اند.

بامری تاکید کرد: خیران با مشارکت و همراهی می توانند به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد کمک شایانی کنند چرا که وقتی سرپرست خانواده در زندان به سر برد خانواده فرد به دلیل نبود پدر و در پی ان عدم تامین نیازهای مالی به شدت در مضیقه قرار می گیرند.

مدیر عامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان بیان کرد: خیران و نیکوکاران می توانند با اختصاص مبلغی از طریق شماره حساب ۳۲۳۲۳۳۳۳۱۳ نزد بانک ملت و همچنین سامانه پرداخت از طریق موبایل ۷۸۰ ۷۷۷۷۰۵۴ زمینه آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را فرهم آورند.

گفتنی است؛ شماره حساب های ۳۲۳۲۳۳۳۳۱۳ نزد بانک ملت، ۲۵۱۷۳۴۶۲۹۵ بانک تجارت، ۳۱۲۳۵۵۵۴ بانک رفاه کارگران و ۰۱۰۰۲۷۰۰۱۱۷۰۵۰۱ پست بانک ایران به کمک به زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه