logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل راهداری چهارمحال و بختیاری:

تردد در محورهای کوهستانی چهارمحال و بختیاری با زنجیرچرخ/همه جاده ها در استان باز است

تردد در محورهای کوهستانی چهارمحال و بختیاری با زنجیرچرخ/همه جاده ها در استان باز است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به موج بارشی جدید که از امروز وارد استان شده تردد در محورهای کوهستانی استان تنها با زنجیرچرخ امکان‌پذیر بوده و در حال حاضر کلیه مسیرها باز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد جمشیدی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز اظهار داشت: باتوجه به تصاویر دوربین‌های نظارتی بارش برف در محورهای شهرستان لردگان -بروجن (دوراهان)، بخش بازفت(چری)، فلارد (دالورا) و میانکوه؛ بارش باران در برخی از محورهای چهارمحال و بختیاری را شاهد هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,


وی با بیان اینکه بر اساس گزارشات دریافتی از همکاران راهدار در حال حاضر در محورهای استان ترافیک به صورت عادی و روان بوده، خاطر نشان کرد: هنگام عبور از محورهای کوهستانی علاوه بر همراه داشتن زنجیره چرخ و تجهیزات زمستانی از سلامت خودرو خود مطمئن باشند.

وی افزود: افرادی که قصد تردد از محورهای کوهستانی و برف‌گیر استان را دارند تجهیزات زمستانه به همراه داشته باشند و قبل از حرکت از وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با توجه به اینکه شاهد بارش برف و باران در برخی از مناطق استان هستیم اما در حال حاضر تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان روان است.

جمشیدی خاطرنشان کرد: پلیس از تردد خودروهای فاقد زنجیر چرخ جلوگیری می‌کند و خودروهایی که زنجیرچرخ به همراه دارند حتما نحوه بستن آن‌ را بدانند.

وی گفت: در صورت لزوم ماموران راهداری عملیات نمک‌پاشی و شن‎ریزی را برای جلوگیری از یخ‎زدگی جاده انجام می‌دهند اما رانندگان برای عبور احتیاط لازم را داشته باشند.

به گزارش جهانبین نیوز، طرح زمستانی راهداری با حضور ۴۷ اکیپ آماده‌باش ثابت و سیار در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری در حال اجرا است.در حال حاضر شاهد بارش برف و باران در محورهای دو راهان، چری، فلارد و میانکوه هستیم و تردد از این محورها تنها با زنجیرچرخ امکان پذیر است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, جهانبین نیوز,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه