اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار شهرستان کنارک:

شهرک صنعتی کنارک دارای بزرگترین صنایع تولیدات شیلاتی در کشور است

شهرک صنعتی کنارک دارای بزرگترین صنایع تولیدات شیلاتی در کشور است
فرماندار شهرستان کنارک گفت: شهرک صنعتی شیلاتی کنارک با تولیدات مختلف کنسرو جات و غیره از طریق ذخایر ماهیان دریایی و صیادی بزرگترین و فعال ترین شهرک صنعتی کشور می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران بیژن بختیار در جلسه ای که با حضور رئیس هیأت مدیره‌ بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در فرمانداری کنارک برگزار شد اظهار کرد: شهرستان کنارک با اشاره به  ظرفیت های و قابلیت های بالقوه شهرستان کنارک در حوزه های مختلف گردشگری، صنایع شیلاتی و اقتصادی با ۲۰۰ کیلومتر خط نوار ساحلی، منطقه ویژه گردشگری درک بخش زرآباد، باغات زرآباد، و با داشتن یک هزار فروند شناور و قایق صیادی بزرگ ترین بندر صیادی کشور محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
​وی کنارک را بزرگ ترین و فعال ترین شهرک صنعتی با تولیدات صنایع شیلاتی در سطح استان دانست و افزود: نهاد های دریایی این شهرستان آمادگی همکاری همه جانبه با بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی حضرت امام (ره) را برای بهره گیری از سرمایه های محلی در زمینه توسعه و عمران دارند.
,
رئیس هیات مدیره بنیاد برکت در این خصوص اظهار کرد: اعتبارات مناسبی از سوی بنیاد برکت برای محرومیت زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی سیستان و بلوچستان تخصیص یافته است که می توان به مدرسه سازی، ساخت مسجد، مراکز بهداشت و درمان اشاره کرد.
,
محمود عکسری آزادی افزود: بنیاد ما مصمم است در راستای کسب و کار و اشتغال مردم محلی دارای سرمایه کم، همراهی و حمایت لازم را انجام دهد تا اشتغال پایدار به وجود آید.
​وی خاطرنشان کرد: صیادی از مهم ترین ذخایر اشتغال زایی در این مناطق محسوب می شود که نیازمند ورود سرمایه گذاران داخلی برای صنعتی شدن و فروش شرکتی به نقاط مختلف می باشد.
​عسکری چابهار و کنارک را نقطه مهمی در اقتصاد کشور بر شمرد و عنوان کرد: در بحث های کلان تر با سرمایه گذاری در تولیدات مورد نیاز باید بازارهای کشورهای حاشیه دریای عمان شناسایی و کالاهای مورد نیاز برای صادرات تولید شود.
​انتهای پیام/ک
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه