اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی فرکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت و گو با دانا:

سازمان برنامه و بودجه به امپراطوری جدید برای لابی گری و چانه زنی تبدیل شده است/ توزیع بودجه 97 بر مبنای عدالت نیست/ دولت باید یک جراحی بزرگ اقتصادی کند

سازمان برنامه و بودجه به امپراطوری جدید برای لابی گری و چانه زنی تبدیل شده است/ توزیع بودجه 97 بر مبنای عدالت نیست/ دولت باید یک جراحی بزرگ اقتصادی کند
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر بر دولت قبل ایراد میگرفتیم که سازمان مدیریت برنامه ریزی منحل شده، حالا که به اصطلاح احیا شده سوال کنند چه اتفاقی افتاده.خیلی اوضاع بدتر شده است.فقط یک امپراطوری جدید درست شده برای لابی گری و چانه زنی.
[

حسین مقصودی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اظهار داشت: در بودجه ۹۷توزیع بودجه و درآمد دولت بر مبنای عدالت نیست.

وی با بیان اینکه درآمد دولت بر مبنای فشار بر مردم از جمله افزایش بیش از حد مالیاتها، حذف یارانه ها، فروش اوراق مشارکت و تمدید اوراق و فروش آینده مملکت است، افزود: معتقدم توزیع بودجه به جای بودجه ریزی عملیاتی بر مبنای چانه زنی و لابی گری است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر بر  دولت قبل ایراد میگرفتیم که  سازمان مدیریت برنامه ریزی منحل شده، حالا که به اصطلاح احیا شده سوال کنند چه اتفاقی افتاده.خیلی اوضاع بدتر شده است.فقط یک امپراطوری جدید درست شده برای لابی گری و چانه زنی.اگر سازمان برنامه و بودجه دقیق عمل میکرد می‌بایست بر مبنای عدالت بودجه در مسیر توسعه و امنیت و امیدواری مردم و رفع محرومیت عمل میکردیم که این اتفاق نیافتاده است.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت باید یک جراحی بزرگ اقتصادی کند تا برای آیندگان میراث گرانبهایی به یادگار بگذارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

وی با بیان اینکه امسال ۶۵هزار معلم بازنشسته می شوند، گفت: بدهی دولت به معلمین سالها ست معوقه شده و با بودجه نویسی روی کاغذ مشکل معلمین حل نمیشود.

وی تنها راه حل مشکل معلمین را برداشت پول نقد از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری و مصوبه مجلس دانست و تصریح کرد: معلمین در تمام دولتها از اول انقلاب و بخصوص در این دولت خیلی مظلوم واقع شده و انصافا مورد بی توجهی واقع شده اند.من از مجلس و دولت خواهش میکنم برای معلمان فکری اساسی کنند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مجلس و دولت تاریخ را به یاد اورند که یکی از پایه های  اصلی تغییر در هر نظامی بخصوص یکی از پایه های  پدید اورندگان دهه فجر ۵۷ معلمین و دانش اموزان بودند. دولت و مجلس صدا و پیام مقام معظم رهبری را در مورد رسیدگی به معیشت معلمان و نظام اموزشی کشور درک کنند و فکری اساسی کنند.

,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه