logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  2. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  3. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  4. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  5. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  6. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  7. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  8. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  9. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  10. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  11. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  12. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  13. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  14. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  15. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  16. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  17. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  18. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  19. گسست میان ادعا و واقعیت
  20. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی

معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال:

تلگرام با ۴۵ میلیون کاربر اولین شبکه اجتماعی ایران است‌/ مشکل ما در فضای مجازی، تولید محتواست

تلگرام با ۴۵ میلیون کاربر اولین شبکه اجتماعی ایران است‌/ مشکل ما در فضای مجازی، تولید محتواست
معاون مرکز فنآوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال گفت: ۸۵ درصد کاربران ایرانی عضو یک شبکه اجتماعی هستند و تلگرام با ۷۵۰ هزار کانال و ۴۵ میلیون کاربر اولین شبکه اجتماعی ایران است‌.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ حمید ضیایی پرور، قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد در سومین اجلاس استانی نماز که پیش از ظهر امروز(یکشنبه) در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، اظهار کرد: فضای مجازی، فضایی بدون مکان و زمان و هم عرض فضای فیزیکی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: فضای مجازی با استفاده از ارتباطات رایانه‌ای، اینترنتی، موبایلی و وسایل الکترونیک ایجاد شده است، و یک فضای انتزاعی نیست، بلکه واقعی بوده و در واقع ترجمه فضای سایبر است. 

قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: فضای مجازی به اندازه‌ای مهم است که همه فضای زندگی را احاطه کرده و می‌توان گفت در همه فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نقش‌آفرین می‌باشد. 

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد، اضافه کرد: باید از امکانات و جذابیت‌های فضای مجازی برای ترویج نماز و اشاعه فرهنگ و ارزش‌های دینی استفاده کرد. 

در تولید محتوای فارسی در فضای مجازی، ضعف داریم
ضیایی پرور با تاکید براینکه مهمترین مشکل ما در فضای مجازی، تولید محتواست، تصریح کرد: بر اساس آخرین آمارها ۸۲ درصد ایرانیان به عبارتی ۶۵.۵ میلیون نفر در کشور به اینترنت دسترسی دارند و ضریب نفوذ گوشی‌های هوشمند در ایران، ۴۰ درصد است. 

وی عنوان کرد: ۸۵ درصد کاربران ایرانی عضو یک شبکه اجتماعی هستند و تلگرام با ۷۵۰ هزار کانال و ۴۵ میلیون کاربر اولین شبکه اجتماعی ایران است‌. 

قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد تصریح کرد: در حوزه نماز در فضای مجازی محتوای کافی تولید نشده است؛ به طوریکه طی چند ماه گذشته در موضوع نماز ۷۵۳۸ پست تولید شده و در واقع حجم تولیدات در این بخش اندک است. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

وی خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات دولت در فضای مجازی می‌توان به توسعه زیرساخت‌های فضای مجازی، توسعه دسترسی‌های مردم به اینترنت، توسعه دولت الکترونیک، توسعه تولید محتوا در فضای مجازی اشاره کرد. 

این مسئول تاکید کرد: در تولید محتوای فارسی در فضای مجازی، ضعف داریم و بیشتر مصرف کننده هستیم نه تولید کننده و از سرویس‌های خارجی استفاده می‌کنیم. 

امروز فضای مجازی، منبر است
معاون مرکز فنآوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به ضرورت برپایی نهضت تولید محتوا گفت: محتوای فاخر در موضوع نماز، دین و معارف اسلامی داریم و بزرگترین گنجینه محتوایی در فضای مجازی متعلق به حوزه‌های علمیه است. 

وی خاطرنشان کرد: باید محتوای معارف اسلامی و مسایل مرتبط با نماز تبدیل به فرصت‌های قابل انتشار در فضای مجازی شود‌. 

ضیایی پرور تصریح کرد: محتوای غالب در فضای مجازی، ویدئوی کوتاه است و بیش از ۸۳ درصد کل محتوای جهان در فضای مجازی، تصویری است. 

قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد در ادامه با اشاره به راهکارهای توسعه فرهنگ نماز در فضای مجازی گفت: خانه‌ها و کانون‌های دیجیتال به عنوان فعالیت‌های مکمل مساجد باید تقویت شوند؛ ضمن اینکه جشنواره‌های تولید محتوای نماز با هدف حمایت از محتوای مرتبط با نماز در فضای مجازی راه‌اندازی شود. 

وی در پایان گفت: روحانیون باید در فضای مجازی حضور داشته و فعال باشند و به شبهات مطرح شده توسط جوانان پاسخ دهند، امروز فضای مجازی، منبر است و هر روحانی باید برای ترویج ارزش‌های اسلامی یک کانال داشته باشد. 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه