logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو هیات علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی کشور:

ارزش دارویی و اقتصادی گل نرگس بالاست/ رتبه سوم گل نرگس در سطح زیرکشت جهان

ارزش دارویی و اقتصادی گل نرگس بالاست/ رتبه سوم گل نرگس در سطح زیرکشت جهان
عضو هیات علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی کشور با بیان این‌که ارزش دارویی و اقتصادی گل نرگس بالاست گفت: گل نرگس با ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار سطح زیرکشت رتبه سوم را در جهان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خاورستان، محمدحسین عظیمی عضو هیأت علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی کشور پیش از ظهر امروز در نخستین جشنواره استانی گل نرگس در شهرستان خوسف، اظهار کرد: گلایول، رز، مریم، میخک و داوودی براساس رتبه در کشور بیشترین میزان تولید را دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان, خاورستان, خاورستان, ، محمدحسین عظیمی عضو هیأت علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی کشور پیش از ظهر امروز در نخستین جشنواره استانی گل نرگس در شهرستان خوسف، اظهار کرد: گلایول، رز، مریم، میخک و داوودی براساس رتبه در کشور بیشترین میزان تولید را دارد.,
وی افزود: فهرست جدیدی از گل هایی مانند پتوس های ابلق، فیکوس بنجامین، سینره، الگوئما، داوود گلدانی، انتوریوم، ژریرا و لیلیوم در بازار گل و گیاه در اولویت قرار گرفته است.
,
 
,
عضو هیات علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی کشور با اشاره به این‌که ۴۰ درصد گل و گیاه به صورت عمده فروشی است، تصریح کرد: در کشور ما گل‌ها به طور عمده توسط تولیدکنندگان و فروشندگان خیابانی و فروش در باغ و سوپرمارکت ها به فروش می رسد.
, عضو هیات علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی کشور با اشاره به این‌که ۴۰ درصد گل و گیاه به صورت عمده فروشی است، تصریح کرد: در کشور ما گل‌ها به طور عمده توسط تولیدکنندگان و فروشندگان خیابانی و فروش در باغ و سوپرمارکت ها به فروش می رسد.,
 
,
عظیمی با بیان این‌که فرهنگ پایین مصرف گل در کشور و مناسبت های مذهبی سنگین محرم، صفر، رمضان و دهه فاطمیه موجب نوسان شدید قیمت‌ها می شود، تاکید کرد: این نوسان سبب افزایش ریسک پذیری و تولید در گل و گیاه می‌شود.
,
 
,
وی با بیان این‌که هلند با ۵۵ درصد تولید پیاز جهان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، بیان کرد: گل نرگس با ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار سطح زیرکشت رتبه سوم را در جهان دارد.
,
 
,
عضو هیات علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی تبیین کرد: متاسفانه عدم وجود برنامه کلان و ملی برای پیشبرد اهداف کمی و کیفی، عدم مطالعه بر روی فن‌آوری تکثیر و فورساژ، مکان‌یابی و بررسی عوامل اقلیمی برای شناسایی مناطق مناسب تکثیر و تولید گل‌های پیازی و همچنین فقدان تکنولوژی از جمله ادوات کاشت، داشت و برداشت از چالش‌های تولید گل‌های پیازی است.
,
 
,
عظیمی منشا گل نرگس را اروپا، شمال آفریقا و قسمت‌هایی از آسیا دانست و مطرح کرد: گل نرگس یک گیاه پیازدار و دائمی است.
,
 
,
وی ادامه داد: گل‌های زیبای این گیاه در فصول پاییز و زمستان علاوه بر ارزش زینتی، به دلیل معطر بودن و تولید اسانس از ارزش دارویی زیادی برخوردار است و گل نرگس یکی از گیاهان پیازی و زینتی نیز هست.
,
 
,
عضو هیات علمی پژوهشکده گل و گیاهان زینتی کشور اظهار کرد: از عطر گل‌ها در صنایع عطرسازی استفاده می‌شود که دارای ارزش بالای اقتصادی است.
,
 
,
عظیمی با اشاره به این نکته که میزان ارزش صادرات گل  ایران سالانه ۳۵ میلیون دلار است عنوان کرد: با ایجاد توانمندی‌ها می‌توانیم به یک میلیارد دلار افزایش دهیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه