اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت؛

ولی نعمتانی که فراموش شدند!

ولی نعمتانی که فراموش شدند!
مردم حدود هزار کیلومتر طی می کنند که شما را از نزدیک ببینند، افتخار نمی دهید، اینان همان آدم هایی هستند که برای رای درب تک تک خانه هایشان را زدید و با التماس از آنها رای گرفتید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار؛ جناب دکتر مردم ایران فراموشکار نیستند و به خوبی می دانند روزیکه به خیابان ها آمدند و تظاهرات کردند، برای چی و با چه هدفی آمدند؛ مردم ایران برای از بین بردن اشرافی گری و برچیده شدن بساط شاهزادگان جان شیرین خود را مقابل گلوله دژخیمان پهلوی گذاشتند که فرزندانشان هرگز شاهد ارباب و رعیتی نباشند و دچار مشکلات پدران خود که توسط اربابان ومدیران وقت شده بودند نباشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,

جناب دکتر میرزایی هرگز مردم استان فراموش نکرده و از یاد نبرده اند که چندسال گذشته جوانی به نام جلال میرزایی درب خانه هایشان را به صدا درمی آورد که اگر به من رای دهید و نماینده شوم چنین و چنان خواهم کرد و نماینده باید خادم ملت باشد؛ مردم شریف و مهربان ایلام هم پذیرفتند و شما را راهی خانه ملت کردند ولی به همه چیز پشت پا زدید.

,

منش و رفتار شاهزاده ها را انتخاب کردید، تلفن ها را پاسخ نمی دهید، اگر هم از هزار تماس یکی را پاسخ دهید، بیماری خودتان را بهانه می کنید؛ اگر بیمار بودید و توان نداشتید چرا به عرصه انتخابات آمدید؟ هر وقت که بخواهید به ایلام سفرکنید و برگردید، بدرقه و استقبالت حتما باید چندین ماشین شاسی بلند باشد مردم حدود هزار کیلومتر طی می کنند که شما را از نزدیک ببینند، افتخار نمی دهید، اینان همان آدم هایی هستند که برای رای درب تک تک خانه هایشان را زدید و با التماس از آنها رای گرفتید، این ها ولی نعمتان جنابعالی هستند که اکنون افتخار دیدار را نصیبشان نمی کنید! 

,

مطلب کوتاه یکی از سایت‌هایی استان مبنی بر به حضور نپذیرفتن مردم توسط جنابعالی آن هم در تهران موجی از نگرانی و شاید هم تنفر سراسر مردم استان را فرا گرفته است هر چند که دور آینده جنابعالی وضعیت خود را می دانید و به عرصه انتخابات نخواهید آمد ولی کاش می آمدید تا هم شعارهایتان را می دیدیم و هم رای مردم که به شما می دادند را شمارش می کردیم. 

,

عباس خزلی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه