اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

زاهدی:

هم‌افزائی حوزه و دانشگاه راه برون رفت از آسیب‌های فضای مجازی/دشمن با شبهه‌افکنی به دنبال انحراف افکار نسل جوان

هم‌افزائی حوزه و دانشگاه راه برون رفت از آسیب‌های فضای مجازی/دشمن با شبهه‌افکنی به دنبال انحراف افکار نسل جوان
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به افسار گسیختگی فضای مجازی در جامعه گفت: در بخث فضای مجازی حوزه و دانشگاه باید در تولید محتوا با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری صبح محلات، محمد مهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز با حضور در جمع ویژه برنامه وحدت حوزه و دانشگاه در مرکز آموزش عالی محلات در جمع دانشجویان، مسئولین و روسای ادارات و نهادهای دولتی گفت: اساس وحدت حوزه و دانشگاه از دوران نهضت ملی شدن صنعت نفت آغاز شد، وحدت میان این دو مرکز در وقایع قبل از سال ۴۲ تا حدودی دچار خدشه شد ولی پس از سخنرانی حضرت امام خمینی(ره) در سال ۴۲ پیوند حوزه و دانشگاه تجدید پیوند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , پایگاه خبری صبح محلات, پایگاه خبری صبح محلات,

وی با تاکید بر نقش اثرگذار وحدت میان حوزه و دانشگاه گفت: تجدید پیوند حوزه و دانشگاه کاملا عملیاتی و با یک پشتوانه اعتقادی بود و به همین دلیل توانست در روند پیروزی انقلاب و در دوران دفاع مقدس تاثیرگذار باشد.

,

, ,

لزوم تعامل حوزه و دانشگاه برای رسیدن جمهوری اسلامی به سرمنزل مقصود 

, لزوم تعامل حوزه و دانشگاه برای رسیدن جمهوری اسلامی به سرمنزل مقصود , لزوم تعامل حوزه و دانشگاه برای رسیدن جمهوری اسلامی به سرمنزل مقصود , لزوم تعامل حوزه و دانشگاه برای رسیدن جمهوری اسلامی به سرمنزل مقصود ,

زاهدی تصریح کرد: پس از پایان جنگ تحمیلی محور وحدت بین حوزه و دانشگاه به سمت مباحث نظری رفت؛ پشتوانه مبانی دینی بسیاری از اسناد بالا دستی به همت حوزه، و بنیان‌های علمی نیز توسط دانشگاهیان در سال‌های گذشته تدوین شد و این هماهنگی و همکاری‌ها بایستی تا رسیدن نظام اسلامی به سر منزل مقصود ادامه پیدا کند.

,

رئیس کمیسیون آموزش مجلس هدف از راه‌اندازی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها را در راستای تحکیم وحدت حوزه و دانشگاه دانست و گفت: جلوگیری از فعالیت جریاناتی که به دنبال تهی کردن دانشگاه‌ها از معنویت هستند، یکی از مهمترین دستاوردهای این نهاد در دانشگاه‌ها است.

,

, ,

جدایی حوزه و دانشگاه بستر ساز انحراف در جامعه

, جدایی حوزه و دانشگاه بستر ساز انحراف در جامعه, جدایی حوزه و دانشگاه بستر ساز انحراف در جامعه, جدایی حوزه و دانشگاه بستر ساز انحراف در جامعه,

زاهدی با انتقاد تلویحی از نبود پیوند و وحدت مورد انتظار بین حوزه و دانشگاه گفت: برای این که جامعه بشری، به سر منزل مقصود برسد براساس فلسفه دین، حوزه و دانشگاه بابد با یکدیگر هم‌راستا و هم‌سو حرکت کنند و چنانچه جدایی بین این دو ایجاد شود باعث انحراف جامعه و عدم دستیابی به نتیجه نهایی خواهد شد.

,

وی ادامه داد: برای رسیدن به جایگاه والا، نیازمند درهم تنیدگی بین علوم دینی و سایر علوم هستیم؛ پیوند بین حوزه و دانشگاه به عنوان دو نهاد علمی در کشور باید شرایط این درهم تنیدگی را فراهم کند و از همین رو در شرایط کنونی به علم و فقه کاربردی نیاز داریم.

,

رئیس کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: ارتباط، همدلی و همراهی این دو نهاد علمی برای توسعه، پیشرفت و ساخت یک کشور مترقی و متدین لازم و ضروری است.

,

رئیس کمیسیون آموزش مجلس، مسئله محوری را یکی از نیازهای امروز در موضوع نزدیکی بین حوزه و دانشگاه دانست و اظهار کرد: چالش های موجود در کشور تنها با هم افزایی بین حوزه و دانشگاه حل و فصل خواهد شد و برای حل و فصل چالش‌ها با همکاری این دو نهاد نیازمند تبین، اعلام و شفاف سازی نقش هر یک از آنها هستیم.

,

دشمن با شبهه‌افکنی به دنبال انحراف افکار نسل جوان 

, دشمن با شبهه‌افکنی به دنبال انحراف افکار نسل جوان , دشمن با شبهه‌افکنی به دنبال انحراف افکار نسل جوان , دشمن با شبهه‌افکنی به دنبال انحراف افکار نسل جوان ,

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی دشمن در صدد ایجاد انحراف فکری در نسل جوان و دانشگاهی کشور با شبهه افکنی است و در کنار آن نیز جریان فتنه‌های تکفیری و شیعه انگلیسی به دنبال گل آلود کردن فضای موجود و دور کردن جوانان از زلالی دین هستند.

,

زاهدی تاکید کرد: حوزه و دانشگاه باید محکم و استوار با روش‌هایی مبتنی بر علم و منطق به دور از احساسات موجود پاسخگوی نیازها جامعه باشند.

,

رفع معضل ربوی بودن سیستم بانکی با وحدت حوزه و دانشگاه

, رفع معضل ربوی بودن سیستم بانکی با وحدت حوزه و دانشگاه, رفع معضل ربوی بودن سیستم بانکی با وحدت حوزه و دانشگاه, رفع معضل ربوی بودن سیستم بانکی با وحدت حوزه و دانشگاه,

زاهدی همچنین با اشاره به نظر اکثر مراجع تقلید در خصوص ربوی بودن سیستم بانکی کشور بیان کرد: امروز حوزه و دانشگاه باید با علت‌یابی وضع موجود، برنامه‌ریزی لازم برای خروج از این شرایط را فراهم کنند، به نحوی که سیستم بانکی در عین اسلامی شدن توانایی پاسخگویی به نیازهای اقتصادیِ روز کشور و توان ارتباط با دنیا را داشته باشد.

,

هم‌افزائی حوزه و دانشگاه راه برون رفت از آسیب‌های فضای مجازی 

, هم‌افزائی حوزه و دانشگاه راه برون رفت از آسیب‌های فضای مجازی , هم‌افزائی حوزه و دانشگاه راه برون رفت از آسیب‌های فضای مجازی , هم‌افزائی حوزه و دانشگاه راه برون رفت از آسیب‌های فضای مجازی ,

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به افسار گسیختگی فضای مجازی در جامعه خاطرنشان کرد: در بخث فضای مجازی حوزه و دانشگاه باید در تولید محتوا با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند چراکه امروز عمده محتویات موجود در فضای مجازی از سوی دشمنان تامین می‌شود و باید وحدت حوزه و دانشگاه به شکلی عملیاتی شود تا اثرگذاری لازم در جامعه را داشته باشد.

,

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در بخش پایانی جلسه به سوالات تعدادی از دانشجویان در خصوص مباحث روز حوزه علوم و فناوی پاسخ داد.

,

زاهدی همچنین صبح امرو و پیش از حضور در جمع دانشجویان مرکزی آموزش عالی محلات با حضور در منزل شهید «محمد براتی» از شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون با خانواده این شهید دیدار کرد.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه