اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شیخ‌الاسلام:

نیکی هیلی مجری بیسواد نمایشنامه‌ صهیونیست‌ها است/ انصارالله کاری جز حق منطقی دفاع از خود انجام نداد

نیکی هیلی مجری بیسواد نمایشنامه‌ صهیونیست‌ها است/ انصارالله کاری جز حق منطقی دفاع از خود انجام نداد
مشاور وزیر امور خارجه کشورمان گفت: عربستان پس از گذشت سه سال از حمله به یمن به دنبال تقسیم این کشور بود، اما موفق نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین شیخ الاسلام مشاور وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با دانشجو در خصوص حملات انصارالله یمن به مواضع عربستان گفت: اقدام اخیر انصارالله به خاطر دفاع از ملت مظلوم یمن بود که توسط سعودی‌ها سرکوب می‌شوند و هم چنین یادآور هزارمین روز تجاوز به این کشور بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه انصارالله با این اقدام نشان داد که قدرت پاسخ دادن به زیاده خواهی و تجاوز سعودی را دارد تصریح کرد: در حقیقت انصارالله نشان داد به دنبال افزایش جو تشنج نیست بلکه به دنبال راه حل معقولی است تا براساس توازن قوا و انصارالله به سعودی بگوید نمی‌تواند به جنایات خود ادامه دهد و باید در راهبرد انتخابی خود بازنگری جدی داشته باشد.
,
,

شیخ الاسلام افزود: عربستان پس از گذشت سه سال از حمله به یمن به دنبال تقسیم این کشور بود، اما با سپری شدن این زمان موفق نشد به این امر دست یابد و در این راهبرد با شکست مواجه شد.
,
,

مشاور وزیر امور خارجه تصریح کرد: اثبات پایداری ملت یمن سرانجام به ثمر نشست، چون عربستان تصور می‌کرد به خاطر برخورداری از سلاح‌های متعدد خیلی زود بتواند به اهداف خود در یمن دست یابد این در حالی است که سعودی شناختی از مقاومت یمن نداشت و انصارالله از این زاویه معقول و متین نشان داد که براساس معادلات جدید پیروزی با این گروه است.

وی در خصوص اظهارات تکراری هیلی نماینده امریکا در سازمان ملل مبنی براینکه جمهوری اسلامی این تسلیحات را در اختیار یمن گذاشته است گفت: این اولین دروغ امریکایی‌ها نیست، دروغ جزو ذات امریکا و این خانم است.
,
,
,
,

شیخ الاسلام تصریح کرد: در حقیقت هیلی «مجری بیسواد» نمایشنامه تهیه شده توسط رژیم صهیونیستی است و قدرت و اراده‌ای از خود ندارد.
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه