اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو انجمن علمی اقتصاد کشاورزی ایران، آسیا اقیانوسیه:

طرح های بزرگ کشاورزی در سیستان و بلوچستان، همچنان بر زمین مانده اند

طرح های بزرگ کشاورزی در سیستان و بلوچستان، همچنان بر زمین مانده اند
عضو انجمن علمی اقتصاد کشاورزی ایران، آسیا اقیانوسیه گفت: طرح های بزرگ کشاورزی در سیستان و بلوچستان همچنان بر زمین مانده و گویا اراده ای برای تکمیل آن وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس نورزایی در گفت و گو با اوشیدا ابراز داشت: طرح ایجاد مزرعه کاکتوس به منظور تولید حشره ای به نام قرمزدانه در سه راهی دشتک توسط یک نفر غیربومی، به زمین رسید و با فروش آن به افراد بومی، تغییر عنوان داد، نه کاکتوس کاشته شد و نه حشره ای پرورش یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
وی افزود: اندکی پایین تر در لواریاب، مجتمع گاوداری های شیری، نزدیک به ۱۴ سال است برای استقرار ۱۸۰ واحد، اقداماتی بر روی زمین انجام می شود، همه ساله اعتبارات چکه ای به آن اختصاص می یابد، زیرساخت های آن نیز بعضاً اجرا شده، اما هنوز یک لیتر شیر به بازار عرضه نشده است.

کارشناس ارشد توسعه روستایی ابراز داشت: در حوالی پاسگاه تل سیاه، در جاده ی نصرت آباد زاهدان، طرحی را وزارت جهادکشاورزی تصویب کرده بود که به موجب آن باید سه هزار هکتار زمین به فردی که ادعا می کرد بزرگترین گلخانه پرورش گل آسیا را ایجاد خواهد کرد، در جایی که قطره ای آب وجود نداشت، واگذار می شد که دستگاه های نظارتی مانع از واگذاری زمین شدند و این بزرگ خواری در نطفه خفه شد.

نورزایی بیان داشت: مجتمع گلخانه‌ای سیادک، در جوار شهر زاهدان، در حالی به اجرا رفت که کارشناسان باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان، بر عدم تأمین آب کافی و مناسب، تأکید داشتند، اما رئیس وقت سازمان، با دستور «کار را شروع کنید من حتی اگر شده با شتر اینجا را آب می دهم»، تخم لقی را کاشتند که ده ها فارغ التحصیل بخش کشاورزی و خانواده های آنها، عذاب می کشند، اما عده ای دلال و بنگاه دار، با احداث ساختمان، به امید پیوستن آن در آینده به شهر زاهدان، سمت و سوی تغییر کاربری به آن داده اند.

وی تاکید کرد: در شهرستان میرجاوه، دو مجتمع کشاورزی، یکی گلخانه ای و دیگری پرواربندی دام، برنامه‌ریزی شده، اما تا به حال به استقرار مناسب واحد‌های تولیدی نینجامیده است.

مدیر اسبق جهاد کشاورزی نیکشهر تصریح کرد: در اسپیتک خاش، در ایرانشهر نیز اینچنین اقدامی صورت گرفته اما نتیجه مطلوبی عاید نشده است.

نورزایی اضافه کرد: به تقلید از بخش صنعت، طرح ایجاد «شهرک های کشاورزی» را بنیان نهاده اند، تا شاید بر طرح هایی از این دست، مرهمی نهند، اما این یکی نیز در نام، نشان از تفکر شهری دارد، و به «نام روستا» ولی به «کام غیرروستاییان»، خواهد رفت.

وی اذعان داشت: هدف از این واگویه ها، تلنگری است به مدیران توسعه استان سیستان و بلوچستان که برگردند و به پشت سرشان نگاهی بیفکنند.

قائم مقام سابق جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه چرا باید مردم در اوج بیکاری، با طرح هایی بدین سرنوشت، مواجه باشند، تاکید کرد: تا کی باید سر خود را همچون کبک زیر برف کنیم و خودمان را به کرآوایی(شنیدن انگار نشنیدن) بزنیم؟


انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه